zeyzey87 İlginiz ve yaklaşımınız için kocaman ♥️ Çok teşekkür ederim ☺️ İçimi rahatlattınız🌸

7 gün sonra

Meyuemsel biraz geciktim sanırım ama evet genital bölgemde varis oluşmuş ağrısı baya ilerledi ve yapılacak hiçbirşey yokmuş bebiş büyüyüp baskı yaptıkça ağrısı olacakmış. Normal doğumu etkilicek bir yerde oluşmamış. Buzamana kadar çok rahat geçirmiştim hamileliğimi bu varis işi bozdu 😅 çekicez mecbur ☺️

CerenGdk benim var doktoe normal doğuma engel değil dedi bakmadı alttan ama doğumda karar verilir büyüklüğüne kesi atilcak yerdeyse filan dedi bakalım

CerenGdk çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz çok geçmiş olsun Bebisinize sağlıkla kavuşmanız dileğiyle🤗

Nurcihn size de geçmiş olsun inşallah herhangi bi problem yaşatmaz bizlere 🌸

CerenGdk genital bölgede varis hiç duymamıştım ama varis genelde çok sıkı, dar kıyafetler giymekten, hareketsizlikten olur diye biliyorum🤷🏻‍♀️ Dar giyiniyorsanız daha salaş giyinmeye çalışın, bol bol hareket etmeye çalışın çok geçmiş olsun🙏🏼

38 haftalık hamileyim hem genitalde hem bacağımda varilser oluştu .Heleki bebeğin çıkışına engel değilse kesinlikle normal doğum dediler .2 Dr birden gittim ikisi de aynı şeyi söyledi sezeryan daha zor olur varisle dediler .Arkadaş atmış üstte Yusuf olgacin videosunu bana da Dr söyledi izle mutlaka diye .ama kızlar bacaginizdaki için mutlaka varis çorabini giyin ihmal etmeyin kilotlu olanı giyemedim diğerlerinden aldım kasiga kadar geliyor pek düzenli kullanmadım zor diye falan bı sabah bacagimda nohut büyüklüğünde sertlik ve acı vardı apar topar acile gittik pıhtı oluşmuş kan sulandırıcı kullanıyorum sabah akşam lütfen ihmal etmeyin çorabı giyin.ogun bugündür hergun giyiyorum

Buketkucuk teşekkür ederim fakat hergün düzenli egzersiz yapıyorum ve hareketli bir iş yerinde çalışıyorum. Tamamen kişinin yapısı ile alakalı olduğunu iletti doktorum :) Zaten çok dar giyinmeyide tercih etmiyorum bu dönemde. 🤗

3prensesannesiii vajina varis bende de var 16 haftalığım şuan çıktı. Acayip ağrı yapıyor. Oturduğumda ayakta çok durunca. Doktoruma söyledim ben ancak varis çorabı giyebilirsiniz dedi.

Duygubuket Bende Muayne oldum sadece varis çorabı verebilirim dedi kalp damar doktoru ama ben giyemiyorum ne yazık ki 😞

CerenGdk iyi yapıyorsunuz, o halde hamilelikten dolayı oluşuyordur 🙏🏼🙈

3prensesannesiii bende giyemem diye almadım. Sizinde çok ağrı oluyor mu vajinada. Hele ilişki sonra falan çok ağrıyor benim birinci kızımda çıkmıştı. Onda son ayda olmuştu. Bunlar ikiz diye herlade bayağı erken çıktı.

Duygubuket 28 Haftslık hamileyim bende çok fena agrısı oluyo hamile olduğundan beri birlikte olmadık eşimle ilk bebeğim oyüzden düşmüştü 😞korkuyoruz 3. Hamileliğim benimde 2. Hamileliğimde başladı varis ama bu kadar değildi bunda bayağı şişti sürekli agrı yapıyo klozete otururken bile ayakta fazla kaldığımda vajinal baskı hissi oluşuyor birde hayırlısıyla doğum yapalım inşallah gerçekten çok zor