Heein Dilara0638 her iki hamilelimdde ilk aylarda limon soyup yiyorum son zmnlarda ise tatlı manyağı oluyorum 😂
Dilek94- 18 haftalık hamileyim limon,turşu aşırı ekşili tuzlu şeyler yemekten iyi ki midemi bozmamışım diyorum oğlum geliyor tamamen hurafe.
Hillertrk Dilara0638 ben oğlumda limonu bırak sıkmayı kabuğunla yiyodum ama ayşem olmadı 😀 Şimdi bunda nutella kavanozundan ayıramıyom kendimi bilmiyom artık nolcak daha 8 haftanın içindeyim
ufuknihal Dilara0638 ben hamile olduğumu bilmiyordum ama sabah 6 da kalkıp tabak tabak turşu yiyordum hatta suyunu içiyordum hamile olduğumu öğrendikten sonrada böyle devam etti hatta 28deyiz hala canım turşu istiyor ama doktor yememe izin vermiyor bende sürekli bol limonlu salata yiyorum bence o totem doğru değil çünkü oğlum olacak 😂
Girlsmomm Dilara0638 bende genelde tatlı canım istiyor yiyorum ama kızım olacak o genelleme yanlışmış 🤷♀️
Buseninannesi_21 Dilara0638 Bende bi anormallik var o zaman ne ekşi yiyordum ne tatlı hep tuzlu şeyler istiyordu canim kizim olacak inşAllah 🌸
Dilarraa Dilara0638 benim canım hiç ekşi şeyler istemedi genellikle tatlı şeyler yedim hayırlısıyla inşallah kızım olacak
Buseninannesi_21 Dilara0638 Hayirlisi hangisiyse o olsum canim saglikli olsunda Allah kalbine göre versin 😊