Anne54 Yesimmm12 deterjan bölümünemi koyuluyor peki yoksa makinenin içinemi serpiliyor ve ekstra durulama yaptırdınızmı
Yesimmm12 zeynepbalci ben 30 derecede yikadam ama renk atmadım şükür hiç biri o kırmızı yi ayrı yıka yada elinde yıka onu😊
Zhrblt Yesimmm12 aynen bende öyle gördüm geçen bi bebeği koydukları yere sermiş bide öyye çıkarken felan bide normal bende öyle yapıyım bari dedim
Zhrblt Yesimmm12 gerçekten şimdiden sağım solum ağrımaya durdu bi fena oldum en yakın zamanda inşallah
Bsmlh zeynepbalci ha benımkınden 99 aldım bende sildim dezenfekte hepsını attım içine hazır içerisine şey aldım ben valiz içi düzenleyici üstü delikli cok güzel oldu
Kimkibu Yesimmm12 bende bugun hallettim çok agırlasmadan yapayım dedim ama resmen öldüm.. yıka ütüle 2 günümğ aldı.. birde yapmısken temizlik yapayım dedim ölüyorum🤦♀️ Son zamanlarda nasıl olur bilmiyorum valla ben 28+2 yim baya zorlandım..
zeynepbalci Bsmlh oh süper ben bugün yıkama işlerini yaptım yarın ütü yapıp diğer gün yerleştiririm inşallah bi kaç da eksiğim var hala, bavul içi almadım ben ya dolap poşeti aldım valla ayrı ayrı poşetlerim hem şeffaf olur diye yeter heralde 😄