zeynepbalci Bsmlh oh süper ben bugün yıkama işlerini yaptım yarın ütü yapıp diğer gün yerleştiririm inşallah bi kaç da eksiğim var hala, bavul içi almadım ben ya dolap poşeti aldım valla ayrı ayrı poşetlerim hem şeffaf olur diye yeter heralde 😄
Bsmlh zeynepbalci yeter tabı ama ütü hepsini aynı ana denk getirme vallahı cok zor dinlene dinlene yap canım ben bugun ne fark ettim hala terlik almamışım🙈😳😁
zeynepbalci Bsmlh gün gün yaparım ya yavaş yavaş, terlik evde çok var ya benim de aklımda o. Gözden birini çıkarabilirim yada Cuma bime geliyomuş 10 tl alsam geri de kullanmam pek hastaneden geleni atarım çok çok diye düşünüyorum ona bi bakıyım dedim
Bsmlh zeynepbalci aa oylemı bende bakayım bende atarım ya napcam orda giydiğimi iyi olur bakım bende kalkamam ama eşime aldırayım
Zeyykizil Yesimmm12 Bende 32 haftalığım yıkadım yerleştirdim yarında ınsallah hastane cantasını ayarlıcam ne olur ne olmaz yaklastık artık
canserko Ne güzel tatlı telaşlar tatlı yakınmalar. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ya 🧿❤️❤️
pbzm zeynepbalci 30 derecede hic bisey olmuyor renk mendili atabilirsiniz icine bende cok renkli kiyafet yoktu ama yinede renk mendili kullandim icim daha rahat etti 😊
zeynepbalci pbzm o da neymiş 🙄 yıkadım bugün o şüphelendiğimi 15dk ya attım sadece renk atmadı soğuk suda ama hep şüphelencem ondan
BurcuLice Yesimmm12 33+6 yım bende yeni yıkadım ütüledim battaniyemiz kurusun çantayı hazırlıcam bende inşallah benimde bir kaç eksiğim kaldı sadece 😀
Ekvatoral Yesimmm12 nasıl yıkadınız ben de bu hafta yıkayacağım. Bebek deterjanı ve yumuşatıcı kullanmak gerekiyormuş. Etrafımda deneyimli anneler. Hijyen programında yıka diyor ama dört saat sürüyor yaklaşık hijyen programı çok değil mi zaten ütülenecek. Hepsini bir makineye atsam olur mu ? Kaç derece de ve devir de yıkadınız 🙈
Yesimmm12 Ekvatoral 30 derecede 28 dakikada yıkadım Dalin granül sabun kullandım ama yumusaticiyi kimse önermiyor ben almadım oyuzden renkler ayniysa hep beraber yıka koyu renkleri ayir ayrı at sadece 😊
Hafise Msd26 aynen erkenden dursun kocişkom suriyeye gidecek ne zaman gelir Allah bilir annem de agır hareket ediyo aniden bebişkom gelirse hazır dursun😁