Zezz [silindi] merhabalar 15+4 olduk mide olarak cok kotu oldum cumartesi acilde gecirdim oyleliklede cinsiyet ogrenmis oldum %85 erkek dediler..saglikli olsun h8c onemli degil gerisi
Selly Zezz doktor ağrılar kanama olmadığı sürece normal dedi karın agrisi falan özellikle rahim büyüdüğü için bu haftalarda normal dedi 🙏
Aynur-13 [silindi] merhaba bende perşembe günü öğrenmeye gidicem çok heyecanlıyım karnım çok ağrıyor gazdan dolayı kadıklarıma da kramp gibi anlık sancı giriyor
[silindi] Aynur-13 Bende yarın öğrencem, saatler geçmiyor gibiii 🥺 benim Kasıklarım adetmişim gibi ağrıyor. Her an kan gelcek diye korkuyom
Selly Geçen hafta 16 ydik gittik sağolsun bacakları kapalıydı hiç gostermedi 🤭 Çarşamba tekrar gideceğiz bakalım . Çikolata da yemiştim ama bu sefer yemeyecegim bide böyle deneyelim bakalım 😃
nslhhsn9221 [silindi] bizde yarın tam onaltı olacaz inşaallah. Yarın doktora gidicez bakalım öğrenebilecez mi cinsiyetini. Ama her anne gibi her gittiğimde herşeyin yolunda olduğu söylemesini herşeyden çok istiyorum
nslhhsn9221 [silindi] bebeğim iki seferdir baş aşağı duruyo doktor sorun yok dedi ama aklıma da takilmiyo değil.sizinkiler nasıl
nslhhsn9221 [silindi] ya ne biliyim baş aşağı diyolarya doğum pozisyonunda alıyolar diye bı de iki hafta üst üste böyle olması endişelendirdi
[silindi] nslhhsn9221 onlar sürekli pozisyon değiştiriyo cnm. Açıklığın vs yoksa endişe etme bence. Doktor der bi sıkıntı olursa.
Ysmmmnn [silindi] benimde arada kasıklarım ve belim ağrıyor 16+2 olduk yarın hastaneye gircerğim pozisyon ıygunsa cinsiyeti bende öğreneceğim😅
[silindi] Ysmmmnn İnşallah. Bol yemek yiyip gidin, bitter çikolata ve yürüyüş. Hareket ediyomuş ozmn. Portakal suyu içebiliyosanız için o da etkiliymiş 🤗
[silindi] Aynur-13 Sanmıyorum. Lavaboda sıkıntım yok. Saniyelik bişey. Gidip geliyo ama söyliycem yine
Esmayy388 15+3 deyim ve öğrendim cinsiyeti bir paşa geliyor ☺️ Ama belim ağrıyor sizde de var mı acaba
Mery103 @[silindi] 15+2 canım benimde hiç olmazdı iki gündür bende öyle hissediyorum cinsiyetimizi bizde daha öğrenemedik 😊
Esmayy388 [silindi] ya benimde öyle acayip derece de belim ağrıyor korkuyorum birşey mi oldu acaba diye yoksa normal mi diye düşünüyorum inşALLAH birşey olmamıştır