Esmayy388 [silindi] ya benimde öyle acayip derece de belim ağrıyor korkuyorum birşey mi oldu acaba diye yoksa normal mi diye düşünüyorum inşALLAH birşey olmamıştır
[silindi] Esmayy388 Yok cnm gayet normal. Benim şuan Kaburgalarım falan bile ağrıyor yer açtıkları için.
Fatma7666 [silindi] Aaa çok geçmiş olsun bendede kabızlık vardı kayısı suyu içtim baya🥰bize kız diye tahminde bulunuldu ama emin olunulamadı hayırlısı artık hayırlı sağlıklı evlat 🥰🤲
[silindi] Fatma7666 Bizim sıpa bacakları açmadı hiç bişey belli.olmuyodu ondan tahmin edemedik. Yarına nasipse 🤲🏻 Amin önemli olan kucağımıza alabilmek hayırlısıyla
Fatma7666 HHA Bize de aynı söylendi kuzum 🥰burda bir tane hanım efendi iyi tahmin yapıyor oda erkek dedi kafam karıştı artık haftaya kadar sabır ediyorum 🥰 sizler neler kullanıyorsunuz ilaç olarak ?
HHA Fatma7666 hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinler yeterki kız erkek evlat🤲🏻🐣💜🤗 ben şuan decavit ve pedia-D damla kullanıyorum daha önce vinalac ve folidoce kullandm bitirdim sonra bunlara basladım😇
Fatma7666 [silindi] Aynen en önemlisi hayırlı sağlıklı kızmı acaba utangaç olur göstermez kızlar genelde 🥰🦋
[silindi] Fatma7666 İlk haftalarda kız hissetmiştim ama son haftalarda her ikisinide düşünemiyorum. Ultrasonda ne çıkarsa o 🥰 benim için farketmez
Fatma7666 [silindi] Aynen ne çıkarsa kısmetimize o artık hayırlı sağlıklı olsunlarda 🥰çok heyecanlıyım ama ben🦋
Fatma7666 [silindi] Civil e bebek joker onları indirim içim gidiyor baktıkça bilmiyorum da cinsiyetini alamıyorum da ayy geç zaman alayım biran önce o cicilerden tosbiğime🥰Sizde indirin bence 🥰🦋
Fatma7666 nslhhsn9221 Evet uygulamalarını indirin sürekli indirim oluyor ürünleri de güzel arkadaşım aldı baya güzellerdi 🥰🦋