VMS 12 kg civarı doğuma kadar alırsanız kafaya takacak çok da birşey yok. 25 30 kg ile doğuma girmedikten sonra bu kiloların çoğu hiç birşey yapmadan gider
mmk01 E-K-D kefir de içiyorum ilaçta etki etmiyor ki sebze çorba meyve felan yiyorum düzenli olarak kan değerlerim çok çok düşük günde bir kere kullanılırken ikiye çıkardı doktor bırakamam kan ilacına önemli kazasız belasız kucağımıza alalım evlatlarımızı inşllh 🙏🏻
miraykumru 8.hafta da ilk önce ilişki sonrası kanamam oldu,kanama derken çok az minik bir kan tabikiok korktuk,kaşık ağrılarım devam etti ikinci kanamam oldu,size tavsiyem doktorunuzun vereceği progestanı ihmal etmeyin 😞
pol34 Renaaa düzenli beslendim, börek çörek de yedim çikolata da ama sürekli değil arada bir. Mesela kahvenin yanına çikolata değil de kuru kayısı ya da 1 tane hurma koydum. Hamileyim nasılsa diyip yemektense ne faydalı olur onu yedim çünkü kendimi biliyorum doğumdan sonra kilolar bana yapışır kalırsa mutsuz olucam. Yemeğin vereceği 2 dakikalık mutluluğu ben aylarca mutsuzluğa değişmek istemedim. Bünye meselesi mesela 20 kilo alıp da bir kaç ayda veren insanlar dolu belki sizin de hop diye gider kilonuz
maria12 Mandalina91 22. haftada 52 kiloydum. 32 de 56 olmuştum. Şimdi 58im. Kilo alımım yavaşladı gibi geldi bana.
DenizSayer miraykumru 18 haftamdayım 3 kilo almışım hareketsizim bu şehri bilmiyorum doğu eşimde yalnız çıkarmıyor iş nedeniyle asker vakitte olmuyor haliyle evde yatıyorum hep sinirim bozuluyor çokta yemek yemiyorum ama bünye troidimde var ilaç vermiyorlar belki arttı belki ödem ama bu haftada bu kadar kilo almak🤧😕 umutsuz ilerleyen zamanlarda çok alırım diye korkuyorum
Yasoo96 DenizSayer ayy bende 16+4teyim. 2kg aldim sanirim.Ayni dertteyiz. Dogudayim ve esim disari cikarmiyor market falan harici.bilmiyorum bende buralari zaten. Evdeyim surekli.yemekten degil hareketsizlik kilo yapiyor bizde 🥺
Renaaa pol34 hmm anladımm zaten yememek değil de doğru beslenmek mühim olan doktor onay verirse diyetisyene başlayacam napim :/ ay inşAllah ya .. Çok teşekkürler 🤗😇
[silindi] 15+3um kilo almadm ama 5 kilo almis gbi görünüyorum basenlerm falan gözle görülür sekilde büyüdü benm gbi olan var mi ya😞
Selohamile [silindi] evet gebelikte yağ bağlanır ki olası bir açlık kıtlık durumunda doğumdan sonra bebeğe süt üretimi için gerekli enerji o yağlardan yapılabilsin 😊
Selohamile ozydm ozydm ya kesinlikle öyle diyetisyenle çalışıyoruz 2 haftadır 1 kg vermiştim aç kala kala 2 gün yalnızca gezide bozdum 2 kg almışım şişman hep şişman
AsuuSaruhan Renaaa aynısını benim doktorumda yaptı. 2 hafta da 3 kilo almıştım ama su falan içemiyordum tiksiniyordum. 2 hafta da 3 kilo alacak birşey de yapmadım. Muhtemelen ödemdi. Azarlanınca benimde çok zoruma gitti ve doktorumu değiştirdim. Kimse hunharca kilo almaz herhalde bile isteye. Şuan 18 haftalığım ve hiç ilave kilo almadım. 2 hafta da 3 kilo yağ alabildiğimi düşündüğüne göre doktorluğunu sorgulaması lazım. Şuan gayet memnunum yeni doktorumdan.
Renaaa AsuuSaruhan ay wallahi içime bir su serptin anlatamam. Ve aynı şeyi yaşamışız. Salı kontrolüm var sonra başkasına gidecem ben de Moralimi yerle bir etti. Zaten hassasım psikolojim mahfoldu. Bir de kilo sorunu çıktı başıma. Heye değil mi ? Bana diyor bilinçli annesin bir de .. ama hiç sordun mu ne yedin ne içtin. Yok. O zaman Kadın doğumcularla beraber diyetisyen ve psoikolog çalışsın ya da kadın doğumcular diyetisyenlik eğitimi de alsın. napalım ..
DenizSayer Yasoo96 evet canım ya yok evde gez yok öyle yap böyle yap diyenler oluyor ama evde yürümek olur mu insanın başı ağrır dışarda yürümek varken yazın diyorum eşime çok uzaklaşmam hemen diyorum kaybolursun buralar senin öyle batı sandığın yerler değil diyor benle çıkarsın zaman olursa diyorda o zaman hiç gelmez görevlerden doğumuda zorlaştırıyor bu hareketsizlik valla ne olur artık bilmem ☹️🤰🏻+20 mi alırız +25 mi şikayet etmesinler valla o zaman😤
AsuuSaruhan Renaaa hiç gerek yok aynı doktorla devam etmeye. Zaten hassas ve alıngan olduğumuz bir dönem. Kırılabileceğimizi düşünüp öyle konuşmaları lazım. Ayrıca bebeğini görmeye gidiyorsun kontrollere bu olaydan sonra eminim ayakların geri geri gidecektir o doktora giderken. Keyfini kaçıranlardan uzak durmak en iyisi.
Renaaa AsuuSaruhan evet klinikte bir doktor var çok iyi karşılıyor dediler Bugün yarın ona gidecem. Dediğin gibi hiç gidesim yok 2 gün ağladım ben ne yedim de böle oldum diye canım sıkıldı Çok haklısın. Teşekkür ederim tavsiye desgek için 🤗🌺🌺🌻