miraykumru Güzel annelerim hangi haftadasınız ve kaç kilo aldınız? ben 23+4′üm ve 6kilo 800 gr aldım 😞
[silindi] miraykumru 15+6 haftalığım ve hiç almadım 😊 herşeyi yiyyorum ama ne kadar yediğime dikkat ediyorum. Tatlı vs pek yemem, sadece su, soda, ayran, süt içerim
E-K-D miraykumru 37+3 11 kilo aldım başlarda düşük riskim vardı 3 aya kadar hep yattım kanamalarım oldu. Son aylarda kilo artışı dikkat etseniz de illaki oluyor. Vitamin ilaçları da kabızlık yaptığı için tartı da fark yaratıyordur diye düşünüyorum ama bıraktım valla çok çektim kabızlık sorunu ilaçlar bile fayda etmedi şimdi rahatım :)
miraykumru Başta düşük riskim olmuştu,o dönemde 20 gün kalkmadan yatmıştım 4,5 kilom ordan kalma ama çok korkuyorum tombul kalmaktan,62 ile hamile kalmıştım şimdi 68.500üm😅
mmk01 E-K-D bnde kan ilacı kullanıyorum günde iki defa yememe çok dikkat etmeme rağmen günde 3 lt su içmeme rağmen neredeyse 10 kilo aldım 26 haftalığım doktor ilaç verdi ne yaptıysam kabızlığıma çare bulamadım 😔
E-K-D mmk01 😅 kabızlığın tek çaresi ilacı bırakmak kullanmıyorum ya bıraktım tuvalete çıkamayınca psikolojimi kötü yönde etkiliyor peynirimi sütümü yoğurdumu sebzemi meyvemi yiyorum kafam rahat bide günde bir bardak kefir için sabahları yada yatmadan önce oda sindirimi düzene sokuyor.
Aysegultkk miraykumru bence kiloyu çok fazla takma gelip geçici ben ilk zamanlar bir anda kilo aldım bana herkes işte şimdi böyleysen son ayında ayda 5 kilo alıcaksın sonra veremezsin dediler ama dinlemedim yedim😂😂 iyikide yemişim şimdi 32+2yiz ve iştahsızım bu ay sadece 500 gram almışım 😂😂
mmk01 E-K-D kefir de içiyorum ilaçta etki etmiyor ki sebze çorba meyve felan yiyorum düzenli olarak kan değerlerim çok çok düşük günde bir kere kullanılırken ikiye çıkardı doktor bırakamam kan ilacına önemli kazasız belasız kucağımıza alalım evlatlarımızı inşllh 🙏🏻
gulsahaliarya E-K-D benim de derdim aynı 🙄 bende vitaminleri bırakmaya karar verdim şuan. 38. Haftadaydım yeter zaten bu kadar vitamin bence 😁 doktorum dulcolax diye bi ilaç vermişti kabızlık için. Tamamen bitkisel hamilelerde kullanabiliyor. Etkisini gördüm ama aniden koşa koşa tuvalete çıkarıyor karın ağrısıyla. 7 8 saat sonra etki ediyo ama aniden de geliyo 🙈En iyisi vitaminleri bırakmak bence de.
ozydm miraykumru 26+4 üm 8 kiloya yakın aldım 😏 Bünye meselesi bence ya zaten kilo almaya yatkınsanız alıyorsunuz ben dikkat erdemde sürekli artış görüyorum, yürüyüş falan da yapıyorum ama malesef. Tabii bende de kabızlık oluyor gece yatmadan kefir içtiğimde sabahları daha rahat oluyorum tavsiye ederim.
Selohamile ozydm ozydm ya kesinlikle öyle diyetisyenle çalışıyoruz 2 haftadır 1 kg vermiştim aç kala kala 2 gün yalnızca gezide bozdum 2 kg almışım şişman hep şişman
Hzl miraykumru 34. Haftadayim 8 kilo aldim simdiye kadar . 😊 hep yatiyorum yurus yapmayi da sevmem zaten cikamiyorum virüsten dolayi bi de plesenta asagida ondan dinlen demisti doktorum ama ben abarttım biraz 😊yememe dikkat etmiyorum canim.ne isterse yedim sanırım zaten kilom olduğu için fazla almadım 4 hafta sonra doğum bakalim ne kadar alirim üstüne bilmiyorum .
Renaaa miraykumru Ben 7.haftadayım ve iki haftada 1 bucuk kilo aldım diye doktor yediğim azarı anlatamam akşama kadar ağladım. Ve ben çok dikkat etmiştim. 1 haftadır da etmiyom yiyom :) İmama kızıp namazı bozmaya döndü :)
AsuuSaruhan Renaaa aynısını benim doktorumda yaptı. 2 hafta da 3 kilo almıştım ama su falan içemiyordum tiksiniyordum. 2 hafta da 3 kilo alacak birşey de yapmadım. Muhtemelen ödemdi. Azarlanınca benimde çok zoruma gitti ve doktorumu değiştirdim. Kimse hunharca kilo almaz herhalde bile isteye. Şuan 18 haftalığım ve hiç ilave kilo almadım. 2 hafta da 3 kilo yağ alabildiğimi düşündüğüne göre doktorluğunu sorgulaması lazım. Şuan gayet memnunum yeni doktorumdan.