Nurrrr OzlEmrah hakkınızda hayırlısı olsun cnm kaç haftalıksın şuan da ya da sezeryan günü ne kadarlık olacaksın benimde ikiz merak ediyorum 33+5 oldk bgn
OzlEmrah Nurrrr Canım ben şuan 34+4 haftalık hamileyim sezaryen tarihinde 37+4 haftalık olacak bebekler inşallah daha fazla bekletmiyor doktor. En son o tarihte alacak umarım daha erken gelmezler 🙏 Allah sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin 😘🙏
deletedmom30 Sema99 abla bayılacağım artık 10 tane doğur istersen sürekli 3 . Diyip duruyorsun ay allahım fenalık geldi
Sema99 deletedmom30 söylemek suçlu belirtmek istedim allah allah okuma o zaman kardeşim kaçıncı gebeliğim olduğunu belirtmek istedim
Sema99 Zeysamim gününde doğmuyor her bebek gününde doğması önemli değil sağlığı kilosu herşeyi iyi oldumu gerisi boş doktor bana öle demişti
Sema99 deletedmom30 öle demekle olmuyor işte doğur demekle doğmuyor tatlım bende istiyorum biran önce doğsa çünkü sancılarım gelip gidiyor agrılarım oluyor sığmıyor içime
Sema99 deletedmom30 37haftadayım kasılmam oluyor ara ara sancı gelip gidiyor ama doktora gitsem bile düzensiz deyip yatış yapacaklar pek istemiyorum
deletedmom30 Sema99 bir avazda kurtarsın rabbim seni de bizi de birşey kalmamış az daha dayan bende daha sancı falan Yok rahat gidiyor son ana kadar böyle olur inşalalh
Sema99 deletedmom30 inş bitanem benim hayırlısı artık evde sancılanır inş hastanede direk Doğum yapmak istiyorum iki doğum öle oldu evde sancılandım şiddetli hastanede hemen doğurdum gitmemle
deletedmom30 Sema99 ay inşallah bende hastaneye gitmek istemiyorum son birkaç haftada gitmek istiyorum yoruldum artık hastanelerden uğraşmaktan
YaSeEeeee Gamze06 normal olsaydı ağustos 10 gibi olacaktı ama oğlum hala makat pozisyonundan olduğu için dönmezse 30 Temmuz sezeryan 😍🙈🤩
Gamze06 YaSeEeeee döner daha. Son haftalarda dönüyor. Bi arkadaşım son bi hafta kala ters duruyordu sezeryan diye belirlemislerdi sonra dönmüş ve normal doğum yaptı.
MerveBozan Eymenmoms merhaba. Siğillerden dolayı demişsiniz? Normal doğuma engelmi? Bnmde sivilce gibi birşeyler var doktora gdicemde.
ilaydanurhavvat Gamze06 kaç haftalıksın canım bnim 40 haftalık gebeliği sayacaksak 14 ağustos görünüyor Ama bn sezeryan düşünüyorum o yüzden temmuz sonu ağustos başı gibi duruyor 😉😊
Sema99 deletedmom30 ben almadım bnm gebeliğim riskli olduğu içim su fazlalılığı yüzünden ben prinatolojiye gidiyorum kadın doğum doktoru yönlendirmişti perinatoloji doktoru kendi gününü veriyor bi kağıda yazıp günü geldiğinde direk kayıt açıp giriyorsun kontrole