Sema99 deletedmom30 ben almadım bnm gebeliğim riskli olduğu içim su fazlalılığı yüzünden ben prinatolojiye gidiyorum kadın doğum doktoru yönlendirmişti perinatoloji doktoru kendi gününü veriyor bi kağıda yazıp günü geldiğinde direk kayıt açıp giriyorsun kontrole
OzlEmrah Nurrrr Canım ben şuan 34+4 haftalık hamileyim sezaryen tarihinde 37+4 haftalık olacak bebekler inşallah daha fazla bekletmiyor doktor. En son o tarihte alacak umarım daha erken gelmezler 🙏 Allah sağlıkla vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin 😘🙏
Kubra_dmrr Demir evet canım ben istiyorum daha gitmedim 25 inde kontrolüm var işte bakıcam ne diyecek bakalım yazarım zaten sana günüm belli olursa çok merak ediyorum :) sen yazdığına göre bi önceki muayenende belli oldu heralde senin
Demir Kubra_dmrr Eğer spinal istersem 18.08 de yapabilceğini uygun olduğunu söylemişti.İnan çook git geldeyim gönül epiduralli normalden yana,beynim spinalden😅Doğum vaktimde selda hanımın izinde olması cabası. Hakkımızda hayırlısı artık.🙏🏻
Kubra_dmrr Demir canım aynı durumdayız benim de haftam 19 unda doluyor ama spinal sezaryen istiyorum inşallah 08.08 olur. Gönlüm epidural normalden yana benim de ama spinal sezaryen istiyorum hayırlısı dediğin gibi 🤗
OzlEmrah Gamze06 Evet Canım ikiz amin hepimizin yavruları hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah 🙏🙏🙏❤️😘
Gamze06 YaSeEeeee döner daha. Son haftalarda dönüyor. Bi arkadaşım son bi hafta kala ters duruyordu sezeryan diye belirlemislerdi sonra dönmüş ve normal doğum yaptı.