DilanM gulsen_57 kumsal çok istedim baktım herkes koyuyor eşimde istemedi. Bizde Melis de karar verdik. 6 aylık oldu meleğim prenses kızım.
03032016 gulsen_57 benim kızım olursa Vera ismini koyucam Arapça kökenli haramdan kötülüklerden uzak duran demek.
YZSLN 03032016 bazi sitelerde farkli bir anlam yaziyor: Günah ve haramdan kaçınmak için şüpheli şeylerden uzak durma, takva, ittika. Halk, mahluk, alem, kainat.
Msd26 gulsen_57 bende tam zıttı erkek ismi ararken cok zorlandım :) benim kızım olsaydı Masal koyacaktım Ayşe bin yanına Ayşe Nil Deva İpek Bilge Lina
gulsen_57 Msd26 basa gelince zor galiba babanne kuranda geçsin istiyor anane buse istiyor abiler farklı isim bana ayrı isim bana pek seçenek kalmıyor 🤔
DuyguTolga Bende 29 haftalığım kızım olucak Allahın izniyle bu güne kadar hiç karar veremedik ismine sürekli dinlediğimiz bi şarkı var eşimle mustafa yıldızdoğanın börteçine diye bi yerinde “atımız akça olsun kızımız gökçe olsun” diye her bunu söylediğinde eşimle birbirimize bakıp duruyoduk eşim bugün gökçe olsun mu bizim kızımızın adı dedi benimde hoşuma gitti Allahın izniyle “gökçe” koymayı düşünüyoruz 🥰