gulsen_57 30 haftalık hamileyim ama hala prensesimize isim bulamadık… isim önerisi olan var mı kızlar yada bizim gibi kararsız kalanları gorelim🙄🤔🤔🤔
Fatmaada2015 gulsen_57 büyük kızım Esila Ada oğlum Uras Berke şimdi de minik prenses Asya Mira mızı bekliyoruz ablamız koydu ismimizi. Ama Asel Miray Belinay Eylül Nisan isimleri de hoşuma gidiyor
Emine66 gulsen_57 doğuma iki hafta kaldı biz daha yeni bulduk defne ada koyuyoruz çok zor birşey isim bulmak
badeilemerve gulsen_57 sorma bir de ilk önce beğeniyorsun sonra aradan vakit geçiyor begendigin isim çok basit gibi geliyor 😀 ben şimdiye kadar 4 defa falan kesin bu olacak dedim sonra değiştirdim. Su an mercan istiyorum en uzun süre tamam dediğim bu sanırım olacak gibi ama bakalım daha vakit var güvenemiyorum 🤪
gulsen_57 aysglcy aynen yaa okadar gusel isimler var ama sürekli o olsun yok bu olsun diye karar değiştiriyoruz 🤣
AkdenizBeyza Fatmaada2015 Ya hayalimizdeki ismi koymuşsunuz oğluma hamileyken kız olsaydı esila ada koyucaktık bizde erkek oldu Arel koyduk şimdi hamileyim kız olucak ama abimler esila koydu bizde vazgeçtik tabi🌸🙏🥰
icedearth gulsen_57 asel ve tuana her yere yazıyorum yine yazayım ikisine de bayılıyorum 😁 oğlum olmasa tuana koyacaktım erkek ismi daha zor vallahi kız isimleri çok güzel
melzey gulsen_57 arkadaşım Ayda koydu çok beğendim😍 ben de Derin koymak istiyorum size de fikir olsun 🎈