Birmelekannesi17 gulsen_57 Hifa hatun un bir hikayesi var YouTube den dinleyebilirsiniz suheyb ile eğer kızım olsaydı kesinlikle Hifa koyardım 🥰
YZSLN 03032016 bazi sitelerde farkli bir anlam yaziyor: Günah ve haramdan kaçınmak için şüpheli şeylerden uzak durma, takva, ittika. Halk, mahluk, alem, kainat.
iikiizler gulsen_57 ay bende 30+5 deyiz. İkizlerimden Oğluma Kerem ali düşünüyorum ama kızım için asla bulamıyorum 😓
Ozgnzgn gulsen_57 biz de seçemedik henüz 35+3 oldum çağla,ipek,elis arasında kaldık 🤦🏻♀️ Bi gün birini diğer gün diğerini beğeniyorm son dk seçices sanırım artk birini😬
Meyracukurmaraz Bizde çok zor karar verdik İdil olacak. İdil ismini duyunca kalbim çok hızlı atmaya başladı ve evet bu dedim. Başka istediklerinde oluyordu fakat beni bu kadar heyecanlandırmamıştı 🥰
lifeofmybaby Meyracukurmaraz bizde İdil koyacağız çok seviniyorum bu ismi beğenenler olarak yalnız olmadığıma😍💕
Ozgnzgn gulsen_57 ahauah aynen öyle olcak gibi bizimde sözde isimli hastane çıkış seti fln yaptırcaktım vazgeçtim zaten 🙈
Birmelekannesi17 gulsen_57 mutlaka bakın hatta Hifa Hatun olarak da kolayabilirsiniz sağlıkla gelsin bebisiniz ❤️