irorkay Petito80_ kaçıncı haftadasınız acaba? Benim 18 19 dan sonra çok ağrılarım oluyordu o yüzden magnezyum kalsiyum verdi. Sizin var mı ağrınız vs?
Es_eskaya51 Anneyimm2 anladim tabi kimse kalmadi eski doktorlardan benimde 9 yil oldu calisiyormusunuz
Buket1906 Bende 12 haftaya kadar folideco sonra moltofer fol devit3 27 haftada da decavit verdi geç mi ki decaviti kullanmam
Kbracan Sadee henüz 3 gündür kullanıyorum ve gece yatarken içiyorum bende çok bulantı yaptı ama sabah kalkarken çok dinç kalkıyorum doktorum diofol yazdı ve hiç bi yerde bulamadım başka bi doktorun tavsiyesi ile ımom omega kullanmaya başladım
Es_eskaya51 Anneyimm2 bu kadar zaman girince araya hepsine yabanci oluyor insan az degil kimler gecmis kimler bide ben asilara sifirdan basliycam 10yil oldugu icin😏😏
Anneyimm2 Es_eskaya51 aynn oyle canım ben de asılara tekrar baslıcam galiba bazı asıları yarım bırakmışım
Hhttccee Zehra-33- premesis plus - folidoce -folikus plus - bunlar sirayla kullandığım folik asitler sonra multi vitamin olarak vitabiotics markasinin pregnacare vitamini. O bitince de şimdi mom omega ya basladim ve de D vitamini
Kbracan Tazeanneyimben peki kokusu çok kötü nasıl içiyorsunuz benim çok bulantım var ilacı içerken 2 katı oluyo bulantım
3MelekAnnesi3 Zehra-33- bende o yüzden kullanmıyorum 😊birde ilaç içmeyi cogunluk unutuyorum doktor faydası olmaz içme daha iyi demişti benimde işime geldi acıkcası 😂
Burcakoca2526 Ben de 27. Haftadayım. Decavit ve Gyno ferro sanol kullanıyorum. Bu iki hapı kullanan anneler siz zaman dilimlerini nasıl ayarlıyorsunuz?
Acukka Ben ilk belirtiler olunca test ysptım fln kendim imom diye bi folic asit takviyesi aldım doktata gittiğinde devam et bitince değiştirelim dedi kan testimde b12 ve d vitaminim eksik çıktı 7+6 da vifolic, d vit damla ve b12 iğne verdi iğneyi 5 gün vurdurdum her gün bakalım 10 nisanda tekrar randevum var 12 haftalık olucak
MelekkkkKY Zehra-33- ilk üç ay folidoce folik asit kullandım şuanda gynoferon kan ve Demir ilacı elevit imom balık hapı ve pedia-d damla kullanıyorum