Anneyimm2 Es_eskaya51 Bı oglusum var buda erkek saglıkla kucagımıza alırız ınsaalh sen calısıyormusun
Es_eskaya51 Anneyimm2 hayir calismiyorum banada erkek dedi doktor ilk yikildim alisma donemine girmeye calisiyorum😂😂😂 saglikli olsunlarda gonul istiyor ama kismet
EceveDenizinAnnesi Sadee Erken doğum riskim ve kasılmalarım olduğu için doktorum önerdi. Bacaklarım ve kalçam da yatarken çok ağrıyordu. Magnezyumdan sonra geçti. Çok iyi geldi bana.
Anneyimm2 Es_eskaya51 valla ne yalan söyleyeyim bende ilk duyduğumda cok sasırdım erkek dıyınce kız cok istiyordum bide bu hamılık farklı olunca kesin kız dedim doktor kac kere emınmısnız diye sordum😃 tabı saglık lı olsun iste kısmette yokmus napalm
Es_eskaya51 Anneyimm2 ben hala yanildimi acaba dusunuyorum hayal ediyorum bi yandanda vicdan yapiyorum allahim saglik versin herkese nasip etsin ama kiz olsa iyi olurdu kendimi bu fikirden alamiyorum bidaha dusunmedigim icin😏
Anneyimm2 Es_eskaya51 3 gun once ozel gittim pipisini gordum emin oldum ben artık umudumu kestim yani bende bazen diyorum keske boyle dusunmesem diye ama napım bian dusunuyoruz iste bende dusunmuyorum bıdaha ama yinede bilemem nasıp tabı
Anneyimm2 Es_eskaya51 esım diyor dogsun buyusun ınsaalh soyluycem seni diyor oglum annen seni istemedı kız istedi dıcem diyor 😃😃
Denizzz88 Zehra-33- ilk 3 ay folik asit kullandım ismini unuttum ama 🤦🏻♀️ demir hapım yeni bitti doktor artık bıraktı demir değerlerim iyi çıktı 34+3 üm yeni bitirdim demiri. Şuan sadece magnezyum içiyorum
Es_eskaya51 Anneyimm2 bende cinsiyeti ogrendim geldim bi arkadasimin esi beni o halde gorunce soylemezsem ne oluyum dedi bi anlayacak yasa gelsin bittin sen dedi 😂😂😂
Zeynepela1 Bilge44 bende kullanıyorum ikisini magnezyumu kaşıklarımda batma oluyor ya da bazen kramp o zamanlar alıyorum ☺️Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🥰
BlueButterfly Zu_leyha folic trio bitmedi doktorum o bitince başla dedi gözüm korktu şimdi ama Allaha şükür benim hic mide bulantim olmadi bunda da olacağını sanmıyorum ama gorcez
Anneyimm2 Omurkumsal kemiklerim de bacaklarımda agrı baslamıs ti rahim yakın kemiklerde cok agrı oldu bunları kullanmaya baslayınca baya baya azaldı sukur
Gamzissss Hayla34 Bilmiyorum ki canım bazıları doğumdan 3 ay sonra da devam diyormuş ama dağa öyle bişey demedi doktorum