Es_eskaya51 Anneyimm2 bende cinsiyeti ogrendim geldim bi arkadasimin esi beni o halde gorunce soylemezsem ne oluyum dedi bi anlayacak yasa gelsin bittin sen dedi 😂😂😂
Bzkrkizi34 Zehra-33- hiç vitamin kullanmadan 27.haftadayım çok şükür sade sırma akmina ve Kızılay maden suyu öneririm
Dile Bzkrkizi34 doktormusun sen 😁 herkesin bağışıklık sistemi ve kan değerleri aynı değil sodayla geçiştirilemez 🙈
civciv1520 İlk 3 ay folidoce kullandım. Sonrasında decavit ,d vitamini , regenesimax OMEGA 3, kan hapı
EgeAlya anneyim_33 epatrench balık yağı içindekiler kısmına bakabilir misiniz bende balık yağı arıyordum içinde koruyucu veya antioksidan var mı diye?
Attbianne Anneyimm2 ilk gün illaki zorlandım ama ertesi gün bişey kalmamıştı hatta bebeğim yenidogandaydi onun peşinde kosturdum
Nalan96 Elenatal 1 kullanan var mı kızlar? 15 haftalık hamileyim demir hapı ve d3 kullanıyorum, vitamine yeni başlayacağım da kararsız kaldım herkes farklı şeyler kullanıyor diye.
Gamze-34 Nalan96 ben hamılelılıgımın ilk başından berı elenatal 1 kullanıorum diğer takvıyelere çok guvenmıorm bıde ocean plus omega 3
cms_13 13+6 ilk 3 ay folica kullandım sonra doktorum decavit ve kan ilacı verdi ama çok büyükler yutamıyorum anında geri çıkarıyorum benim gibi bu durumu yaşayıp farklı yöntemler deneyenler var mı şuan kullanamıyorum doktorum da kullanmak zorunda değilsin dedi
Burcuckmk cms_13 beni kabiz yaptığı icin degistirdim ben durumun müsaitse regeneses max vitamin bestiron kapsül kan ilacı al cok rahatlar icmesi ve hic yan etkisi yok
Dilek94- Vicium D3 ve Maltofer kullanıyorum.Vitamin hapını yutmak gerçekten bir ölüm o kadar büyük ki gitmiyor.
annelinkoo Zehra-33- folidoce kullanıyordum bitti tabii o şimdiyse coraspin decavit we gyno ferro sanol🙄 bi de gaviskon 🤦🏼♀️
cms_13 Burcuckmk teşekkürler doktoruma danışayım umarım işe yarar artık ilaçları görür görmez kusar vaziyete geldim