ElifBademmm İlk 2,5 ay solgar marka folik kullandım. 3. ayda doktorum pregnacare vitamin başlattı. 4. ayda demir ilacı başladım gyno ferro sanol. Özellikle balık yeme konusunda çok ısrarlı doktorum ki yemezsem omega başlamak zorunda olduğumu söyledi.
cms_13 Burcuckmk teşekkürler doktoruma danışayım umarım işe yarar artık ilaçları görür görmez kusar vaziyete geldim
aras23 Ben ilk üç ayı ocean mummy ile geçirdim doktorum ocean mummy ye devam etmemi söyledi. Bir de gyneferon yazdı. İlk üç aydan sonra fazla folik asit alımı zararlı mı doktoru ikinci üç aylık dönemde folik asiti bırak diyen oldu mu
Gamzissss Hayla34 Bilmiyorum ki canım bazıları doğumdan 3 ay sonra da devam diyormuş ama dağa öyle bişey demedi doktorum
Tugba_nuray Zehra-33- Es_eskaya51 gebelik düşünmeden bir yıl önce başladım çeşit çeşit gebelikte Z- Fol kullandım 😌
asem89 Zehra-33- 11.haftamda decavit ve ferrum kullanmaya başladım daha önceden folik asit kullanıyordum folik asit bittikten sonra decavit ve ferruma başladık bende pıhtılaşma olduğu için gebeliğimin başından beri oksapar ve coraspirin de kullanıyorum
Gulcin2201 Vinalac multivitamin(hamileliğin başından bu yana), omega 3 royal, orzax d vitamini, demir hapı, nbl optima probiyotik, ostela formula içeriğinde calsium vb var.
Emel_kara92 @sedanursahin ben ılk bebek varmı dıye devlete gıttım tahlıl yapmadan folık asıt yazdı sımdı özele gıdıyorum dokum asıt vücudumda fazla çıktı bıraktım
EgeAlya anneyim_33 ay çok sağ olun içim rahatladı bundan alacam bende :) yaa amway marka omega-3 var evde sözde doğal olacak ama içinde antioksidan var o da koruyucuymuş kaldı evde öyle tüketmek istemedim gebelikte. Bu çok temizmiş ama