Minnosuveannisi Bana 13 haftalıkken erkek dediler 16 da gittim %100 kız dediler bacak arasını ben ve eşim de gördük bomboştu sonra aynı gün 1 doktora daha gittim o da kız dedi inşallah değişmez 🙏🏼 ❤️
Esracim Leylak tatlım bende ultrason a gittiğimde hiç bişi yoktu bacakları arasından sanırım kız dedim doktor öksür dedi çocuk bacağını açtı üst tarafında kalmış meğer pipisi felan belli oldu
Gulalmina Banada 12 haftalikken doktoruma kalsa soylemicekti ama esimle ben israr edince kiza bnziyo ama daha net birşey soyleyemem demisti 1 ay sonrasinda kesin kiz dedii 20.haftada ayrintiliya girdigimde tekrar sormustum kesin kizmi diye kiz 😀dedi ama bu degisimlerden dolayi esimm dogana kadar pek inanmiyo yanlis soyluyolar diye hala erkekde olabilir diyo
Leylak Esracim Bana yumurtası var dedi başka doktor kiz dedi kafam karisti bir kızım var ama hamilelik farkli
Suelllomerr Leylak 5 aya kadar kiz demişti sonra erkek dediler tabi o sırada beynimden vurulmuşa dönmüştüm. Sonra 2 ay bacak arasını göstermedi inatçı doğana kadar artık cinsiyetine inanmam demistim 14 günlük oğlum var şuanda 😁