Asenaumutkaan HlyaDoan ikinci çocuğum da 3üncü ayda kız dediler sonra erkek olduğunu öğrendim şuan da üçüncü hamileyim ve 5 aylıkken söylediler kız olduğunu
HlyaDoan Asenaumutkaan bana da hep kız diyorlar ama benim içimden farklı geçiyo o yüzden sordum benim 3.hamileligim
nurayyasaff merhabalar benim de iki doktor kiz dedi ama kesin degil dedi 18 haftamdayim icimde hep erkek doguyo nedense doktor size yuzde kac kiz dedi sonra oglunuz olmuş maşallah allah uzun ömürler versin😊😊
Tugraveannesi Leylak benim arkadaşımın da kız bekliyordu ismi belliydi herşeyi pembe aldı adını yazdırdı ama bi doğdu erkek :)))
Zeyzeynep Tugraveannesi zaten cinsiyet konusunda en çok yanılma yaşanılan yer yurtdışı benim bir çok akrabam orda yaşıyo kimine erkek dediler Doğuma bir ay kala kızmış dediler yada tam tersi kız dediler son günlerde erkek demişler yada Doğum yaptıktan sonra öğrenmişler
Berattt Zeyzeynep slm sizde hamile misinz ? Banada kıza benziyo dedi ben erkek hissediyorm acaba yanılıyot muyum :) öncelik sağlıklı olması tabi
Sibella86 Leylak çok yakın aile dostumuza kız dediler 34 haftada başka bşr doktara gitti tesadüfen erkek olduğunu öğrendi. Doktara dava açmışlardı sonuç ne oldu bilmiyorum ama bir çol şeyi pembeydi. Odası falan baya bebekli, pembeli tüylüydü