Sadoli Leylak aynen bana da yüzde 90 kız dedi Dr ama içimden hep erkek geçiyor hep dua ediyorum sağlıklıdır olsun bir oğlum olsun ama bakalim
Asenaumutkaan HlyaDoan ikinci çocuğum da 3üncü ayda kız dediler sonra erkek olduğunu öğrendim şuan da üçüncü hamileyim ve 5 aylıkken söylediler kız olduğunu
Sadoli Leylak 16 haftalik bir kızım var 2 buick yaşında bir de oğlum olmasını istiyorum hangisi olmazsa onu tatmak istiyorum insan yine de olamasa kısmet ama Allah'tan sadece istorum
Sadoli Leylak evet kizimdan bulantı kusma vardı tiksinti vardı bu çok kolay geçti kızım solumdaydi bu sagimda ama Dr buna da kız dediğine kız olursa da kismet yine sevicem o da evlat tabiki ama cinsiyeti erkek derse mucize olucak benim icin
Leylak Sadoli bende senin gibiyim kızımda bulanmadi ikincisi acayip ama bi kiz diyorlar bi erkek kafam karisti
Sadoli Leylak valla ben iki Dr gittim biri devlet biri özel ikisi de kız dedi kendimi kıza odakladim ama mucize olursa da sevinirim yani olmazsa da kısmet senin ki kaç haftalik
Esracim Leylak valla bana değil ama yengeme 6 aya kadar kız demişler hatta kız alışverişi yapmış sonra erkek demişler şimdi oğlu var 😀