afrasil ben 1,5 yıllık evliyken ilk denememizde olmuştu yani tek bir kez denedik sonrasında ben olmaz diye düşünürken oluverdi sonra 16.haftada düşük yaptım bu ağustosta, daha sonra 1 ay falan korunduk memleketimize tayinimiz çıktı burada doktora gittik pıhtılaşma tahlili için daha sonra çok düzenli deneyemedik, şubatta ve martta 2-3 güne bir denedik çok şükür bu ay oldu. Poleni çok daha önce eşim karstan kahvaltılık sipariş verirken eklemiştik firmayı tam hatırlamıyorum ama memnun da kaldım ondan. Yani inanın ben de bu ay bal-çörekotu vs karışımını denemicektim dediğiniz gibi birşeyler denedikçe insan daha da hevesleniyor aklından çıkaramıyor. Sonra o dediğim videoya adetimin 4.günü falan denk geldim deneyim gerisi Allaha kalmış dedim. Bana da mesela arkadaşlarım halimi bildiği halde nasılsın demedikleri zaman çok üzülüyordum, eskiden yıllarca görüşmesem görüştüğüm zaman aynı devam ederdim hiç alınganlık etmezdim şimdi halimi hatrımı sormayanlara kırıldım, bazılarıyla mesafe koydum ben de, sizi anlıyorum bu sebeple. Memlekete bile gitmek istemedim çünkü düşükten sonra gitmiştik şimdi o günleri hatırlayıp canım sıkılmasın dedim. Sana verebileceğim en iyi tavsiye bu gibi forumlarda. Uzak durmak canım inan bana bu forumda dertleşiyoruz derdimize derman arıyoruz bazen ama ister istemez bu bizi çok etkiliyor. Bana da benim yaşadığım şeyleri yaşayan ve sonunda sağlıkla evladını kucağına alan hiç tanımadığım bir arkadaş bu tavsiyeyi vermişti. Ne kadar araştırırsan beyninden o kadar atılmıyor. Bazen hiçbir şey hissetmezken foruma girip çıkıp Allahım ben de evlat istiyorum diye inlediğimi farkettim, o dönem de girmedim bi süre en azından tahmini döllenme zamanına kadar. Ben mesela ahşap boyama vs yaptım onu yaparken müzik dinlemedim hele slow şarkılar hiç dinlemedim, komedyenleri izledim güldüm eğlendim kahkaha atttım, bazen kendimi suçlu hissederek dans edip oynadım ama beynimi mutlu olduğuma ikna etmek için çok uğraştım. Bu hamileliğimi öğrendiğimde hem aşırı sevindim hem de Allah affetsin oğluma ihanet ediyormuşum gibi bile hissettim. Bugün mezarlığa gittik mesela güçlü durmaya çalıştım çok ağlamamak için kendimi tuttum çünkü her şey psikolojik gerçekten. Bunu bana söylediklerinde çok kızardım aklından çıkar diyorsunuz ama nasıl olacağını söylemiyorsunuz diye, sonra kendi kendimin terapisti oldum sevdiğim mutlu olacağım şeyler yaptım. Allahın izniyle bu durum sizde de işe yarayacak eminim, bugün kandil elimden geldiğince dualarımda da yer alcaksınız, sizi en iyi bizim gibiler anlar. İnşallah güzel haberlerinizi alıcam. Çok uzun yazıyorum her seferinde kusura bakmayın 🙏🏼❤️