Butterfly1 Tgcycl canim sadece yumurtlama sorunun varsa aşılama.dene bende 2 senedir hap iğne uğraştım asilama ile oldu şükür
elisa123 Tgcycl şu mübarek günde rabbim Senide Sevindirsin insallh en kısa zamanda müjdeli haberi sen ve bütün isteyenler alsın🤲🤲
Derya3333 Tgcycl canım senin de olacak inşallah bozma morelini benimde fsh yüksek hamile kalamıyorum eltin ne yapmış takviye hamile kalmak için
MyPrncssArwen Tgcycl Ah kurban olurum ya… İllaki böyle düşünürsün çok normal canım benim… ȘU mübarek kandil gecesinde Rabbım kucağını doldursun inşallah, dilerim Allahim senin ve senin gibi bebek sahibi olmak isteyen tüm çiftlerin yüzünü güldürsün, Amin ❤️🙏
Busecnr40 Tgcycl olur insallah canim rabbim kucagini bos birakmasin sag saglim kucagina alabilecegin bi evlat versin ♥️
zynpcknn Tgcycl cnm böyle yaparak kendini iyice strese sokuyrsn bak benim görümcemin 4 5 senedir çocuğu olmuyordu şükür 4. 5. senesinden sonra hamile kaldı ve şuan 2 çocuğu var
Srfyldrm Tgcycl mübarek günde allahım tez zamanda nasip etsin inşallah. Okadar iyi anlıyorumki. Benımde hiç sebep yokken ilk dış gebelik geçirdim. Sonrasında 1 yıl sonra oldu. Hemde gerçekten hiç beklemediğim düşünmedipim bir anda. Sen yüce rabbime teslim ol. Cok dua ettim ben. Gercekten herşey ondan. Ol derse oluyo.
Minnakkannesi Tgcycl benim oğlum 17 aylıkken hamile olduğumu öğrendim ve korunduğumuz halde sok yaşamıştık ben ikinciyi daha düşünmüyordum cünkü kardeşimin çocuğu olmuyordu kisti vardı baya büyük falan bana abla artık hamileyim diyenleri kıskanıyorum deyip ağladığı akşam hamile olduğumu öğrendim sevincimi yaşayamadım kardeşim üzülmesin diye iki üç gün sakladım duyunca kardeşim ağladı telefonu kapattı çok üzülmüştüm benim hamileliğimi öğrenmemin üstünden 5 gün geçmedi kardeşimin hamile olduğunu öğrendik o kadar sevindim ki umarım en kısa zamanda sizinde olur o duyguyu tattırır Rabbim en güzel zamanı bekliyordur
elifmom2 Tgcycl hiç bi sorunun yoksa mutlaka ovulasyon takibi yaptır ve eşinde sperm testi versin bizimde öyleydi cok sükür ovulasyonla tuttu iki kere de ilki düsük ikincisi cok sükür su an ilerliyor rabbim kucagını bos bırakmasın bu hayırlı gecede gözyaşlarını dindirsin nasıl bi duygu bilirim bende hamile kalmadan eltilerim catır catır hamile kalıyordu 3 4 cocuklarına kıskanmak değil ama üzüyor işte 😔
happywomen Tgcycl Allahım tez zamanda yüzünü guldursun güzel İnsan🙏🏻Allahım sana da nasip etsin hayırlı sağlıklı bir evlat🙏🏻
Kvsraykt Tgcycl Yanlış anlamazsanız Instagram’da menbai şifa sayfası var Ayşegül eke kendisi tanıdığım bir çok bebek haberi aldık sayfada da var bir bakın derim