MomHero2 perilice123 hafta hesabı yapılıyor zaten canım. Sezeryan olduğu için 38. Haftada tarih veriliyor ☺️
perilice123 Firstbabe benim de aynen böyleydi ama 10.haftama giriş yaparken yavastan azaldı. Koku hassasiyetim azaldı iştahım da yavaştan normale dönüyor. Ama ara ara midem bulanıyor tabii.
perilice123 Dilara29 midenizi bastıracak gıdalar bulmaya çalışın boş mide de asitten çok bulanıyor. Ben çareyi kraker ve tostta bulmuştum.
Zlhzynp Merhabalar bende 5+3 haftalık gebeyim ve çok kötüyüm 3 gündür midem bulanıyor. Koku hassasiyetim de var geçer mi sizce? Kızımda da 9 ay çektim korkuyorum
OzlemSuat perilice123 Ben yarin yaptırıyorum bahsettiğiniz testi. Sanırım birkaç çeşiti var o testin. Benim yaptıracağım test NIPT testi olarak geçiyor. Bu test 2li ya da 3lü testten daha doğru ve daha kesin sonuçlar veriyormuş ve bu testten sonra da tekrar bahsedilen testleri yapmaya gerek yok dedi doktorum. Bakılacak olan her şeyi aşağıya resim olarak eklemeye çalışacağım. Merak ederseniz inceleyebilirsiniz. https://hizliresim.com/JS9RZX perilice123
perilice123 OzlemSuat aynen bana da öyle demişti doktorum. Bilgilendirme için teşekkür ederim. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınız ve bebişiniz çok sağlıklıdır🙏🏻
Bsra1111111 Kardelenck yaaaa mrhblar bnm adetim 27 ocak hesaplmya göre 10 şubata tutundu desem suanda 7 hafta 3 günlük doktor geç dollenmistir dedi problem yok cok şükür bin şükür Gebe takip kadin 8+2 yazmis o ne oluyor anlamdim bir turlu yarin gip sorcam
perilice123 Hi2018 henüz ödemedik 3000 tl dediler ödedikten sonra sigortaya başvurup %40ını geri alabilirsiniz dediler.
OzlemSuat Hi2018 Ben Kıbrıs’ta yaşıyorum. 450 Euro fiyat verdiler, merak edip Türkiye fiyatlarına da bakmıştım 3000_3500 TL arası bir fiyatı var sanırım ama tabii ki emin değilim.
perilice123 Annesibitanesi ben de tam 11de yaptıracağım sadece randevu aldık. Sizden ne için bu testi istediler?
balbocegimm Ncyeasel bende ankara cnm 10 + 5den selam tahmini dogum tarihi 21 ekim @ilkgozagrimhavinim
Annesibitanesi Hlm Anne karnındaki bebekteki genetik anormalliklerin bazılarını (Down Sendromu) saptamaya yönelik tarama testlerine çok daha yüksek doğrulukta bir tarama testi canım 🙏🏻☺️