perilice123 Hi2018 henüz ödemedik 3000 tl dediler ödedikten sonra sigortaya başvurup %40ını geri alabilirsiniz dediler.
Annesibitanesi Hlm Anne karnındaki bebekteki genetik anormalliklerin bazılarını (Down Sendromu) saptamaya yönelik tarama testlerine çok daha yüksek doğrulukta bir tarama testi canım 🙏🏻☺️
perilice123 Annesibitanesi ben de tam 11de yaptıracağım sadece randevu aldık. Sizden ne için bu testi istediler?
Annesibitanesi perilice123 günaydın bir sebepten dolayı istemedi doktor. Biz kendimiz 2li 3lü 4lü tarama yerine Nifty yaptırma kararı aldık☺️ Bazı hastalarda akraba evliliği ya da annenin yaşı yüksek ise onlarda direk isteniyormuş diye duymuştum.
perilice123 Altayyk ben 4. Haftada gittim hemen öğrenir öğrenmez çünkü hali hazırda bağlantı kanamam googlea göre bir tık uzun sürmüştü ve paniklemiştim ben de.
perilice123 yamacinannesii ben de yaşamıştım böyle bir şey önceki haftalarda ilk birkaç aç adet dönemi zamanı geldiğinde bu tarz kramplar ağrılar olabiliyormuş.
perilice123 OzlemSuat aynen bana da öyle demişti doktorum. Bilgilendirme için teşekkür ederim. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınız ve bebişiniz çok sağlıklıdır🙏🏻
LimonCocuk MomHero2 merhaba, ayni durumdayiz.. benim de oğlum 3 yaşında ikinciye 10+1 hamileyim.. Rabbim hepsine sağlık versin🍋
Busesue **biz 10+2 yiz ilk gebeliğim.Heyecan dorukta her anımı kemdimi dinliyorum bu aralar mide bulamtım artmış durumda hangi bulantı ilacını kullansam ? Bi iki sefer metrapid aldım sormadan bi yan etkisi varmıki
Buse_oruc 10+0 incir kadar🤓 Uygulama da 210 gün var diyor o da 28 ekim oluyor kendim de ekim doğumluyum 😌😌😌
balbocegimm Ncyeasel sehir hastanesine acillik oldugum zaman sincan nafiz körez e gidiyorum düşük riskim varda cnm pazartesi sehir hastanesinde randevum var fatma salih e gidicem burda bi kac arkadas cok övdü
mucizebebek03 ilkgozagrimhavinim biz de 9+5 olduk 30 ekimde de doğabiliriz gecikirsek kasımı da bulabiliriz 🥰😁😁🌹