ilkgozagrimhavinim Kızlar selam🌸 bugün 7inci haftamıza girdik biz. Aşırı baş dönmem var. Ve tansiyonum düşüyor sürekli 8e 6lara kadar (normali bende 12ye 8dir). Aynı durumdan muzdarip anneler var mı?
Annesibitanesi ilkgozagrimhavinim yok canım halsizliğim çok fazla ama tansiyonumda sorun yok. Ben her gün ölçüyorum Dr. sınır koydu onlardan yüksek ya da düşük çıkarsa mesaj at hemen dedi. Sizinde sınırda çıktığı zamanlar bilgi verin isterseniz doktorunuza.
ilkgozagrimhavinim Ncyeasel haftaya salı gidicem kuzum ben. Aslında bu hafta çağırmıştı ama annem gelicek memleketten. Onu bekliyim dedim. Kısmetse salı duyarım inşallah🙏🏻
ilkgozagrimhavinim Annesibitanesi çok şükür yükselmiyor ama düşüyor benim. Kaç sınırı koydu düşük tansiyon için? Hoşuma da gitmiyo değil, varlığını hissettiriyo minik yaban mersinim😇
ilkgozagrimhavinim Annesibitanesi 8 6 yı düşmedi şükür. Ama tansiyon aletine bağlı yaşamaya başladım artık🤦🏼♀️
perilice123 ilkgozagrimhavinim merhaba biz de 10+2 yiz ovulasyona göre ama doktor 10+5 dedi. 25 Ekim bekliyoruz☺️
perilice123 Deniztrn bu kadar ilerlemişsiniz inşallah bir şeycikler olmaz bu saatten sonra içinizi ferah tutun. sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınıza☺️
perilice123 ilkgozagrimhavinim bana 11 haftalık olduğumda bir kan testi yapılıcak. Bebekte olabilecek bütün genetik hastalıkları tarayacaklar. İnşallah temiz çıkar🙏🏻Aynı zamanda cinsiyeti de belli olcakmış. Ultrasondan önce öğrenmiş olucaz. Böyle bir test yaptıran var mı daha önce?
OzlemSuat perilice123 Ben yarin yaptırıyorum bahsettiğiniz testi. Sanırım birkaç çeşiti var o testin. Benim yaptıracağım test NIPT testi olarak geçiyor. Bu test 2li ya da 3lü testten daha doğru ve daha kesin sonuçlar veriyormuş ve bu testten sonra da tekrar bahsedilen testleri yapmaya gerek yok dedi doktorum. Bakılacak olan her şeyi aşağıya resim olarak eklemeye çalışacağım. Merak ederseniz inceleyebilirsiniz. https://hizliresim.com/JS9RZX perilice123
perilice123 ilkgozagrimhavinim yok bu başka bir şeymiş burdan kan alıp amerikada bi labratuarda incelencekmiş. 2li 3li 4lü test ve amniyosentezin taradığı şeyleri tarıyormuş.
perilice123 ilkgozagrimhavinim benim hafif bir ayva göbeğim çıktı. Ama hamile kalmadan önce hiç göbeğim yoktu ondan hemen belli olmuş olabilir bilmiyorum. Bir de ben biraz ekstra kilo da verdim hamileliğimin başından beri ondan da sırıtmış olabilir.