[silindi] Efe39 Allah sizede kolay doğum nasip etsin inşallah , yetişirler hiç merak etmeyin. Allah öyle güzel ayarlıyor ki sanki her şeyi , olaylar muntazam ilerliyor. İnşallah sağlıkla zamanında doğum nasip olur🙏
[silindi] demiray Allah razı olsun inşallah sizde bi avazda kolay doğum gerçekleştirirsiniz inşallah 🙏
FermnGulstn [silindi] ağlamamak için kendimi zor tuttum. İnsaAllah hep sağlıklı bir evlat olur Rabbim tüm gebelerin yardımcısı olsun
aren6161 [silindi] rabbm anali babali saglikla buyutmeyi gusel gunlerini hormeyi nasipetsn insallah gecmisolsn ilk defa hamileyken yorumyaptigi zqmani bilip gordugum birinin dogumunu okudum bende hep banada nasipolvakmi diyorum bakalim😍🙏🏻
[silindi] aren6161 Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla zamanında bu güzel duyguyu yaşarsınız inşallah kolay doğum nasip olur 🙏
ArzuztrkSavran [silindi] çok güzel valla okurken duygulandım 🙏😇 Doğumu çok güzel atlatmışsınız darısı benim gibi anne adaylarına minik Melek sağ Salim evine dönmesi dileğiyle 😊🙏🙏
Tazegelin [silindi] Allah bagislasin darisi basimiza insallah cok guzel anlatmissin cok etkilendim ❤❤😇
MerveBozan [silindi] Allahım şifa versin en kısa zamanda [silindi] Allahım şifa versin ve gözünüz aydın bebeğinize kavuşmussunuz🙏🏻☺️ Okurken çok duygulandım gerçekten.
[silindi] MerveBozan Allah razı olsun Allah size de bu güzel duyguyu sağlıkla zamanında yaşamayı nasip etsin 🙏
sevll Çok çok duygulandım okurken... Ne güzel yazmışsınız, sanki yanındaydım okurken. Ama buradayım destek için dua için... Allah bağışlasın:)
[silindi] sevll Allah razı olsun Allah kimseyi evladından ayrı koymasın.. Allah sizede güzel kolay sağlıkla zamanında doğum nasip etsin inşallah 🙏
Eliffff [silindi] ayy nekadar güzel yazmışsınız ya😍 Rabbim Ayşekuşu da bian önce evinize çıkarmayı nasip etsin canım🙏🏻💕
[silindi] Eliffff Amin inşallahhh Allah razı olsun 🙏 Allah size de bu güzel duyguları zamanında yaşamayı nasip etsin 🙏💕