Esi [silindi] inşallah bir kızım var 2 yaş 8 aylık. 2 ci bebeyimizi bekliyoruz.cinsiyyetini hala öyrenemedik.
SenHepMercimekOlarakKalacaksin [silindi] canim allah anali babali buyutsun saglikli olsun bir an once insallah 🙏🏻 Bisey merak ettim. Sicak dus alip nstye girdigini yazmissin surekli. Dusu hastanede alabiliyor muyuz hic duymamistim da 🙄
[silindi] SenHepMercimekOlarakKalacaksin ben özel hastanede doğum yaptım odamda banyo vardı. Ebelerde doktorum da girmemi hep söyledi. Su çok fayda sağladı çok çok inşallah sizinde gittiğiniz hastanede vardır 🙏
SenHepMercimekOlarakKalacaksin [silindi] hangi hastanede dogum yaptin? Ben de ozele gidiyorum da banyosu olcagi aklima gelmedi :) ins vardir yani
Kadriyekrc [silindi] allahım esirgesin ne güzel sağ salim kurtulmuşsunuz darısı bizim başımıza olsun 🙏🏻 Allahım bebişe sağlık versin inşallah 😘😘
evremina [silindi] bilmiyorum neden ilk defa bi Doğum hikayesini ağlayarak okudum, bende de ayni teşhis ve dikişliyim, maşallah gözünüzaydın inşallah tez vakitte kucağınıza alırsınız,darısı tüm hamilelerin ve benim başıma
[silindi] evremina hamilelik süreci çok zor geçiyor bizim gibi rahim ağzı sorunu olanlar için zaten 9 ay boyunca bir şey oldu mu olacak mı erken mi olacak diye korka korka ama Allah’a şükür zamanında doğurdum. Sende zamanında doğurursun hiç merak etme burda serklajlı arkadaş vardı şu an 36.haftasında belki 37’de olabilir hiç umudunu kaybetme hem pozitif düşün Allahın izniyle zamanında kucağına alırsın🙏
Esrelf evremina canım serkülajlıyım ben😊37+0 dayım şuan dikkat edersen bu haftaları görürsün. Ümitsiz olma bol dua et😘😘
dilekercn [silindi] masallah sana Allah saglicakla buyutmek nasip etsin cok guzel anlatmissin bayildim 😊
[silindi] SenHepMercimekOlarakKalacaksin medicalpark florya’da. Kesin vardır bence doğum katına çıkıp hemşirelere boş odayı göstermelerini rica edebilirsin canım. Ben 9 cm’e kadar duşun altındaydım şiddetle öneriyorum