Momandboy [silindi] cok guzel yazmissiniz ve etkilenmemek elde degil bir an o anlari yasar gibi oldum.Allah anali bayali buyutsun.Darisi biz hamislerinde basina olur insallah🤗
[silindi] Momandboy Amin inşallah Allah razı olsun Allah sizede kolay doğum nasip etsin sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Deletedmom206 [silindi] maşallah Allah anali babali büyütsün banada böyle kolay Doğum nasip etsin 20 günümüz var bizimde 🙏🏻 Dua et
[silindi] Deletedmom206 Allah razı olsun inşallah sağlıkla zamanında kolay bi doğumunuz olur inşallah tek avazda inşallah, hiç korkmayın o kadar çabuk gelişiyor ki her şey 🙏
Busraaytac [silindi] adıyla yaşasın inşallah bir an önce size kavuşsun minik meleğiniz. Peki hamileliğinizde hiç ciğer geliştirici iğne oldunuz mu bebek için
[silindi] Busraaytac çok teşekkür ederim darısı size inşallah 🙏 hayır vurulmadım doktor gerek görmed. Solunum sıkıntısı çekmesinin sebebi anne karnında son haftalarda enfeksiyon kapmış olabilir ya da ciğerinde ki suyu atamamış olabilir dedi. Ciğerinin gelişmemesinden kaynaklı değil yani 41.haftada doğum yapıp bu nedenle küvezde yatabilen bebekler varmış.
pnrylcn [silindi] bir solukla okudum canim. Gozlerim doldu okurken. Rabbim size saglikli omurler versin 💖 ins banada normal dogum yapmak nasip olur. Rabbim kimseyi yavrusuz hicbir yavruyuda anasiz birakmasim😊
[silindi] pnrylcn amin Allah razı olsun 🙏 inşallah sizde zamanında sağlıkla doğum yaparsınız. Kolay bir doğum nasip olur inşallahh Allah kimseyi evladından ayırmasın 🙏
Tazeanne1 [silindi] canımm ben yine Doğum hikayelerini hevesle açıp ortalarında göz yaşlarına boğuldum bir başkasının mutluluğuna bu kadar duygulanıyorsam 8 9 hafta sonra benim meleğim geldiğinde ne yapıcam bilmiyorum ☺️☺️ Rabbim acısını göstermesin gözün aydın senin adına çok sevindim tez zamanda bebeğine kavuşman duasıyla 🙏
[silindi] Tazeanne1 yaa evet çok farklı bi duygu daha önce hiç yaşamadığım bir şeydi anne olmak çok güzel Allah sağlıkla zamanında yaşamayı nasip etsin sana inşallahh 🙏
[silindi] Sara çok teşekkür ederim Allah razı olsun sende doğurmuşsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏😘
Efe39 [silindi] ya maşallah hayırlı olsun, bende hem çalışıp hem okuyan bir anneyim ailemde uçakla gelicek inşallah.
[silindi] Efe39 Allah sizede kolay doğum nasip etsin inşallah , yetişirler hiç merak etmeyin. Allah öyle güzel ayarlıyor ki sanki her şeyi , olaylar muntazam ilerliyor. İnşallah sağlıkla zamanında doğum nasip olur🙏
demiray [silindi] gözünüz aydın sağlıkla büyütün 🙏 rabbim bize de bi avazda yavrumuza kavuşmayı nasip eder inşallah 🙏
[silindi] demiray Allah razı olsun inşallah sizde bi avazda kolay doğum gerçekleştirirsiniz inşallah 🙏