Selinaymurattt Dilaraa06 Allah yardımcınız olsun biraz zor oluyor ama elinizden geldiği kadar yapın sizde bende öyle yaptım
Selinaymurattt Denizgillerrr inşallah olsun ya bir arada büyürler büyüyünce ne güzel iki tane olurlar ikiz gibi şimdi biraz zor olur doğrudur ama inşallah üstesinden gelmeye çalışırsınız Allah yardımcınız olsun
Denizgillerrr Selinaymurattt ayn cnm birlikte büyürler birbirine arkadaş olurlar diye arka arkaya yaptk
Buket1906 Asdghh 27 haftalık hamileyim canım ben perinatoloji bölümünde takipteyim memnunum yani iyi bakıyorlar sen kaç haftalıksın
Selinaymurattt momsboys olsun zamanla hazırlıklarla geçer inşallah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Asdghh Buket1906 canım en baştan düşük riski falan vardı sonra kist falan göründü ondan hep takıbım ordan yapılıyo sizin ne sıkıntınız var pekı
Selinaymurattt Denizgillerrr evet gerçekten öyle bakalım nasip olursa bende öyle düşünüyorum inşallah peş peşe büyürler diye
Selinaymurattt momsboys gerçekten öyle gibi geliyor ama sonradan bir bakmışsınız göz kapayıp açıncaya kadar geçmiş bile
Selinaymurattt Dyguklc maşallah ne kadar iyiymiş olsun demekki onun da gelme zamanı o kadarmış olsun hayırlısıyla sağlıklı olsun da
Buket1906 Asdghh benimde kafası 2 hafta küçük gözüküyor canım inşallah Bi sıkıntı olmadan kucağımıza alırız neresinde kist var
Asdghh Buket1906 Amin inşallah rabim yardımcınız olsun sizinde bebekde değil benim karnımda görünüyo kist
Selinaymurattt irorkay olsun zaman dediğiniz bir anda geçiveriyor Allahın izniyle sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi