Selinaymurattt irorkay olsun zaman dediğiniz bir anda geçiveriyor Allahın izniyle sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi
Selinaymurattt Dyguklc maşallah ne kadar iyiymiş olsun demekki onun da gelme zamanı o kadarmış olsun hayırlısıyla sağlıklı olsun da
Selinaymurattt momsboys gerçekten öyle gibi geliyor ama sonradan bir bakmışsınız göz kapayıp açıncaya kadar geçmiş bile
momsboys Selinaymurattt haklısınız ilk oglum resmen boyuma geliyor nasıl gecti zaman anlamadım bile. insan sabırsızlanıyor yinede
Selinaymurattt Denizgillerrr evet gerçekten öyle bakalım nasip olursa bende öyle düşünüyorum inşallah peş peşe büyürler diye
Selinaymurattt momsboys öyle evet güzel şeyler Rabbim herkesin şu berat kandili günü isteklerini dualarını kabul eylesin inşallah
Selinaymurattt Zehra061 öyle benimde son 16 naapcağımı şaşırdım birde ilk birşey de çok bilmiyorum telaş heyecan ve ağrı sancılar la vakit geçiyor
Zehra061 Selinaymurattt benim de ilk canım 🤗 ben de bişey bilmiyorum. Öyle keskin bir sancı yok. Hafifçe adet sancısı gibi var. Ve ağrılar ☺️
Selinaymurattt Zehra061 benim bugün çok sancım var fazla olmaya başladı hiç birşey yapamıyorum tam anlayamıyorum da sancı gibi geliyor