sevvalakkah Knur12 Sanırsam evet bende 400 diye biliyordum fakat 450 olmuş perşembe günü gittim 💁🏽♀️
Ege___Han JrAnnesi Evet sebiha hanım çekti 20. Haftamda çekildi ben memnun kaldım eşim video falan çekti hiç bi şey demedi zaten tek seferde değil 2 kez çağırıyor ilki 20.haftada 2.si 15 gün sonra çekildi ikincide herhangi bi ücret vermedim
Sznr-52 Balıkesir edremit Körfez hastanesi 250 TL diye öğrendim arkadaşım çalışıyor Balıkesir üniversitesi hastanesi 158 Tl bende üniversite hastanesinden randevu aldım
Minimalistmom Cancana_ Bende gebze yüzyıl hastanesine gidiyorum. Doktorunuz kim acaba memnun musunuz?
ayseeeeeeee Ikra63 şanmedi aradığımda peritonoloğu olmadığı için detaylı ultrasyon yapılmadığını söylediler🙄
Sesra Hilalll12 İstanbul Acıbadem Hastanesi (Altunizade) perinatoloji doç.dr.Oktay Kaymak. Acıbadem Sigorta poliçem ve çalışanı olduğum için 120 tl gibi bir ücret ödemiştik. Tam olarak hatırlamıyorum
Huriyekayhan Sweety medipol üniversitesi 847 lira şuan ya nasıl 1000 kusur demişler size bir yanlışlık olmaasiiin
esrabusra92 Merhaba bu şekilde randevu alınabiliyor değil mi gidince bakar mı bazen sorun çıkarıyor doktorlar doobler yazmasa da bakar mı