Merve6954 JIGGLYPUFF Yok artık ya ayıptır günahtır insanlarda hiç mi merhamet kalmamış para için insanı nasıl korkutuyorlar.İnsanlar o paraları hangi sıkıntıları çekerek veriyorlar kim bilir hiç düşünmüyorlar Allah öyle sözüm ona doktorlara merhamet versin 🤲🏻
idilipek Nurfatih evet cok memnun kaldim perinatolog yapiyo cekimi ve cok guzel ayrintili bir sekilde anlatiyor cok da tatli dilli hos bir hanimdi Emine Hanim ben doktor kontrolune de ayni hastaneye gidiyorum
142434 Hilalll12 Trabzon / Alimdar şimşek / 650 tl. Gayet güzel ilgilendi benimki biraz fazla inatçı uğraştırdı doktoru. Doktordan çıktığımda muayene 3 saati geçiyordu.
Dilara61 @Lamia53 Merhaba, nasıl randevu aldınız acaba? Ve ne kadar öncesinden randevu almak gerekiyor bilginiz varsa paylaşır mısınız bende araştırıyorum
Lamia53 Dilara61 ben rize de oturuyorum randevumu burdaki özel doktorum aldı ama arayarak da alınıyor diye biliyorum perinatoloji bölümünü arayın onlar bilgi verir size seda hoca da çekiyor bunu
Hhttccee Aygulmom ben de 2 hafta once olusturdum randevumu 13 nisanda gidecegim ins yazarim burdan deneyimlerimi 🙏🏻