Snglmmmmmm Hilalll12 merhaba İstanbul anadolu yakasinda devlet olarak (eski göztepe ssk) yeni Süleyman Yalçin şehir Hastanesi’nden mhrs den 15.58 gibi mhrs ye girip Dr. Reyhan Ayaz Bilir Fetal bebeklerde oluşan sorunlar bölümü’nden randevu alabilirsinz 11-13 haftalik ikili test olsun 20-24 haftalik detayli ultrason olsn ikisinede bakiyor ve çok çok iyi bi perinatoloji uzmanidir..
tospikveannesii Karabük’te detaylı ultrason yok. En yakın Zonguldak ve Bartın’da var. Zonguldak’ın ultrason cihazı kötü tavsiye etmiyoruz dedi Karabük’te ki doktorum. Bartın Aktıp 375 lira fiyat soyledi 45 dk civari inceleniyor dedi sekreter.
NebahatBoncuk Hatay özel mozaik kadin dogum hastanesi 30 tl. Ama doktorumun muayene ücreti 300 tl tabi
yildizfero01 Hilalll12 bizim burada 750 euro Ama gebelik karnen olduğu için hiçbir ücret odemiyorsun mutuelle kağıdı karşılıyor
busbusssss Mervebektass muayene ücreti alınıyor mu ekstradan yoksa direkt randevu aldığınız doktor yapıyor mu? Bir de hangi doktor acaba?
Meyracukurmaraz 22 nisana randevum var İstanbul gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesi 520 TL civarı dediler
Syhgkalp Karadeniz Ereğli Anadolu hastanesinde yaptıran var mı fiyatını merak ediyorum telefonda bilgi vermiyorlar
Iremnurr18 Borsevbolut cnm bende hospitalde yaptırmak istiyorum hangi bölüme almam lazım bide 20. Haftada olan ultrasonun fiyatımı 155
Borsevbolut Iremnurr18 Evet canım ultrason fiyatı 155 TL ben 3teste giricem test ve renkli ultrason 155 TL yine
JrAnnesi Ege___Han Merhabalar, kaçıncı haftada yapıldı? Detaylı ultrasonu Prof. Semiha hanım mı çekti. Memnun kaldınız mı? Teşekkür ederim.
Ege___Han JrAnnesi Evet sebiha hanım çekti 20. Haftamda çekildi ben memnun kaldım eşim video falan çekti hiç bi şey demedi zaten tek seferde değil 2 kez çağırıyor ilki 20.haftada 2.si 15 gün sonra çekildi ikincide herhangi bi ücret vermedim