Taylanbebek İstanbul xamlica görüntüleme merkezi bu gün randevu aldım pandemi dolayısıyla randevuları yarıya düşünmüşler ve sadece siz gidiyorsunuz Çamlıca görüntüleme merkezi 350₺ önceden randevu almanız gerekiyor,çok çabuk doluyor randevuları.
tugbade Sonposta İstanbul Ataşehir Memorial hastanesi profesör, ultrason öncesi kan dahil hepsi 1600 tl.
Aygulmom Ebrugkhn eşim aramıştı fiyatı hatırlayamadım o yüzden evet 1.500 liraymış yaklaşık 2,5 ay öncesinden arayıp randevumuzu aldık kaldı 3 hAfta. Atıl hocanın methini çok duydum bende
Hhttccee Aygulmom ben de 2 hafta once olusturdum randevumu 13 nisanda gidecegim ins yazarim burdan deneyimlerimi 🙏🏻
Meleknyzi İstanbul Mecidiyeköy Dr.Osman Ozyurt 500tl cok memnunuz ince detayına kadar anlatti 40 dk fln surdu
Birgul CANIMIZ ANNELERİMİZ POST SADECE BİLGİ POSTUDUR. SORU İÇEREN YORUMLAR SİLİNMEKTEDİR. SORULARINIZI FARKLI BİR POST AÇARAK SORABİLİRSİNİZ. İYİ FORUMLAR🌸
Mervebilgi Hilalll12 İstanbul Bezmialem Vakıf hastanesi (vatan caddesinde bulunan ) Profesör Pakize Banu Dane tek kelime ile muazzam bir doktor ücret ise 450 tl
glsnbr istanbuldabiranne bana da Beylikdüzü medilife 1500 dedi ikiz benim bebekler . Bende Beylikdüzü birinci hospital de yaptırdım ikiz farkı için de 780 dediler eşimin çalıştığı kurumla anlaşma vardı 635 e yaptırım hem de Prof yaptı