Hilfigertommy Fasulyemom Fasulyemom liv hospital Bahçeşehir’de özel sigorta karşılamadı perinatoloji muayenesini. Biz de 500 tl ödedik en başta. Ancak doktor 10. Haftamızda detaylı prenatal DNA testi yaptırdığımızı anladığında kan testlerini yaptırmamamızı istedi ve 200 tl geri ödendi.
Birgul Canımız Annelerimiz, post her annemiz için güzel bir bilgi kaynağı. İl, hastane ve fiyat bilgisi harici her yorum kaldırılmaktadır. Lütfen sizler de bu konuda hassasiyet gösteriniz. Sorularınız için farklı post açınız.
Ebrugkhn Aygulmom ben Atıl hocadan Aralık ayında randevu almak istemiştim ozaman 1.500 TL idi. Aynı binada Recep Has var. Atıl hocanın öğrencisi imiş. Öğrencisi dediğime bakmayın oda yaşını başını almış bi doktor. Allah korusun bebekte sorun varsa ve heyet raporu falan gerekirse Atıl hoca çapaya yönlendiriyormuş ve çapanın heyet başkanı Recep has. Günün sonunda kötü bişi olursa dönüp dolaşıp Recep hocanın kapısını çalacağız diye Recep hocaya gitmiştim. 900 TL idi onunda fiyatı.
Aygulmom Ebrugkhn eşim aramıştı fiyatı hatırlayamadım o yüzden evet 1.500 liraymış yaklaşık 2,5 ay öncesinden arayıp randevumuzu aldık kaldı 3 hAfta. Atıl hocanın methini çok duydum bende
Ebrugkhn Hhttccee bende Atıl hocadan Aralık ayında randevu almak istemiştim ozaman 1.500 TL idi. 1.100 TL değildir diye tahmin ediyorum belki özel sigortası Yada kurum indirimi falan vardır bilemedim. Aynı binada Recep Has var. Atıl hocanın öğrencisi imiş. Öğrencisi dediğime bakmayın oda yaşını başını almış bi doktor. Allah korusun bebekte sorun varsa ve heyet raporu falan gerekirse Atıl hoca çapaya yönlendiriyormuş ve çapanın heyet başkanı Recep has. Günün sonunda kötü bişi olursa dönüp dolaşıp Recep hocanın kapısını çalacağız diye Recep hocaya gitmiştim. 900 TL idi onunda fiyatı.
Dilarasaban Tiniminihanimm ben Dr Halil mesut görüntüleme merkezi ni aradigimd 520 TL fiyat verdiler acaba siz ne zaman yaptırdınız
Minesimsek12 Hilalll12 Cnm İstanbul bakırköy de uzmanlar tıp merkezi gaz google kapısında in en uygunu birde doktor muhteşem muhakkak gidin çocuğunuz net net görmek istiyosan 350 tl
rabia_12 Minesimsek12 merhabalar memnun kalmış mıydınız acaba eşinizi aldılar mı içeri ve renkli foto verdiler mi
Raymalifalitiko rmdfile indirimli hali mi bana 700 demişlerdi bende merkez hastanesinde 350 ye yaptırdım