birprensesvebirprensannesi Kocakafalarannesi İkiz olduğunda fiyat yükseliyor canım tek gebelik için 600
Sdabd Ikra63 Urfa’da Şinasi yıldırım dışında kimse detaylı ultrasona bakmıyor bilginiz olsun fiyatı 200-250 falan
Sbl17-26 Nişantaşı Rıza madazlı perinatoloji uzmanı 950tl ama çok güzel anlatıyor her şeyine bakıyor 🤲🏻
Mandalina91 Hilalll12 Prof.Dr. Recep Has/ Riskli gebelikler uzmanı / Perinatolog Çapa da doktor ama ben özel muayenesine gittim 1.000 TL
Oykum_06 Mandalina91 ankara lösante hastanesi 350 dediler ama benim doğum paketim var ordan yararlanamıyor muyuz?
Deryadem Melisss07 cnm yanlis hatırlamıyorsam o muayene ücreti muayene ücreti sigortalı 140 sigortasız 180 her doktorun odasında var renkli ultrason
Betul-yilmaz12 naz_tugce çok araştırdık yorumları falan doktorun çok iyi,memnun hasta sayısı oldukça yüksek uzm doktor Halil Mesut özel klinik olsa gerek adresi Batı Mahallesi, Susam Sk. No:8, 34890 Pendik/İstanbul, İstanbul
Minik34melek Fasulyemom Bende medicene hospital gidiyorum 700 mü napmışlar bunlar yaa bende giremicem😔
Fasulyemom Minik34melek 700tl ödemeyi buraya yapın çekim için Topkapı’ya doktorun muayenehanesine gideceksiniz dediler çok saçmalamışlar. Bende gidip 600tlye Medicalpark Florya’da çektirdim.