Fasulyemom Minik34melek 700tl ödemeyi buraya yapın çekim için Topkapı’ya doktorun muayenehanesine gideceksiniz dediler çok saçmalamışlar. Bende gidip 600tlye Medicalpark Florya’da çektirdim.
Deryadem Melisss07 bilmiyorum koray beyin hastasıyım ben bebegim küçük olduğu için hiç girmedim arkadaşım 3 defa girdi
Truman Eskişehir de olup durumu olmayan hamileler varsa eğer, Osmangazi üniversitesi tıp fakültesinde sabahtan gelen ilk 10 kişiye ücretsiz yapılıyor diye biliyorum detaylı ultrasonu.
gullcannn Hilalll12 Ankara Etlik Lokman Hekim Hastanesine gidiyorum. Doktorumun önerisi ile özel bir muayenehanede yaptırdım. Radyoloji uzmanı Gülhiz Karataş a 400 tl.
Oykum_06 AlmilAlp ankara lösante hastanesi 350 dediler ama benim doğum paketim var ordan yararlanamıyor muyuz?
Oykum_06 Mandalina91 ankara lösante hastanesi 350 dediler ama benim doğum paketim var ordan yararlanamıyor muyuz?
MS92 Gizemis Sedef Binöz doktorum. Memnunum baştan beri kendisine gidiyorum. Bilgilendirme, takip kısmı güzel ve yeterli. Detaylı 20-24. Haftalar arasında oluyor, 22. Haftada yaptırmıştım. Doktorunuz söylüyor zaten şu zaman aralığı uygun vs vs.