Kocakafalarannesi birprensesvebirprensannesi bende ali beyden randevu aldım ikiz bebeklerim için 1100 tl
birprensesvebirprensannesi Kocakafalarannesi İkiz olduğunda fiyat yükseliyor canım tek gebelik için 600
Asmp Kocakafalarannesi Ben de dün yaptırdım 1100 TL verdim ikiz gebelik ama 1,5 saatten uzun sürdü Ali bey çok iyi bi doktor ya gerçekten biz çok memnunuz çok şükür bi sıkıntı yok bebişlerde
Gulyuksel55 Hilalll12 Eskişehir özel e gittim hastane olarak Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi diye geçiyor ama özel kliniğe gittim isme bakmadım yazmıyodu sanırım neyse ücreti de 325 TL
BeyzanurEsila İstanbul Sultanbeyli Ersoy hastanesi 490 Saygı hastanesi 350 Kurtköy Ersoy hastanesi 600 tl
Oykum_06 Hilalll12 ankara lösante hastanesi 300 dediler ama ben doğum paketi aldım ordan yararlanamıyor muyuz ?
Gzmal Hilalll12 ben Trabzon’da özelde çektirdim 1,5 saat sürdü 800 TL ama helali hoş olsun özel gbi özeldi Özgür sayıl hocama sevgiler hayatımda bu kadar ilgili bir doktor daha görmedim 👍🏻
daima59 Tekirdağ Özel Yaşam Hastanesi - Esengül hanım ek bir ücret talep etmeden bakıyor. Sadece rutin kontrollerdeki gibi muayene ücretini ödüyorsunuz.
Birgul Canımız Annelerimiz, post her annemiz için güzel bir bilgi kaynağı. İl, hastane ve fiyat bilgisi harici her yorum kaldırılmaktadır. Lütfen sizler de bu konuda hassasiyet gösteriniz. Sorularınız için farklı post açınız ☺️