Mrvgl Nofa Ben de yarın Yatisim olcak orada. Bnm41 hafta bitiyor. Sizi nasıl 38nde aldılar. Bir de davranışları nasıl çalışanların ☺️☺️
Nofa Açıklığa bakıp durdular şimdi bişi soktular alttan sancı başlatacakmış nst bağlıyım.kendimi çok kasıyorum alttan işlem yaptıkları zaman hemşireler
Bnselz Nofa ya astan fittike baslatıyolar canım hafiften acılmalar baslar hafi allah kolaylık versin kasma kendini hiç
TA1234 Nofa sabırlı ol geçecek moralini yüksek tut karamsar düşünme illa çıkacak bu çocuk hiiiç canını sıkma :)
Nofa Çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun son durum o soktukları şeyden yarım saat falan geçti hiçbi sancım yok hala.hemşireler kendini bukadar kasma bacağını kapama bebeğin kafası sıkışır yoksa dedi 😦
Hanife_ikranuR Nofa Allah sagsalim bebeğine kavuştursun seni canım hiç üzülme dünyaya gelen büyüyor bı şekilde benim bebeğim 2420 doğdu şuanda 3 yaşına giricek maşallah yasitlarindan iyi kilosu ve ilk gebelikmi sezeryanmi olucaksin
Hanife_ikranuR Nofa hiç kendini sıkıntıya sokma canim Allah bağladığı düğümü çözer bol bol dua et salavat çek rahatlat kendini
Mutluuyuvaa Merhaba canım hayırlı doğumlar öncelikle 😌 benim bebeğimde gelişmiyor bir türlü kilosu hep bir hafta gerideydi 😔 şu an 34+1 haftalık hamileyim 33+5 de gidince 1900 gramdı doktor biraz az dedi sizinki o haftalarda ne durumdaydı
ZehraK23 Allahım yar ve yardmcn olsun kuzmm inşallah sağlıkla ilerler acılman banada dua et lütfen 40+0 ım bende kendi sancmla doğraym lütfenn duanda bizide untma
Mrvgl Nofa Anladım canım doğru düşünülmüş. Şuan ne durumunuz. Bir de dediğim gibi çalışanlar nasıl davranışları. Eski tip devlet hastanesi kafası değil dimi 😌😌😌