Ortmenanne16 Nofa Allah yardımcın olsun hiç korkma bende 15 gün önce suni ile doğum yaptım derin derin nefes alın
Ortmenanne16 Nofa en iyisi bende senin gibiydim izlemedim ebelerime güvendim hepsini o an dostum gibi gördüm daha ebe odaya girerdi ben açıklık bakacak diye bacaklarımı kendim açtım hep işlerini kolaylastirdim
Gllpkr Sueda-123 seninde öyle olur inşallah canım korkma aslında daha öncesinde başladı ama en dayanılmazı son üç saat oldu
asyactn Nofa Benimde 37+1 2 haftadır 2600 bebeğim doktor haftaya da böyle devam ederse doğum düşünürüz dedi. Hakkımızda hayırlısı 🤲🏻
Bnselz Nofa bol bol hareket yap canım . Cömel kalk . Oda içirisinde yürü. Açılmayı kolaylastırır. Sancın ilerlediğimde dur ve derin nefes al 5 e kadar say veirirken de 5 e kadar sayarak ver nefesini. Allahın izmiyle epiduralde oldun mu rahatlarsın
Nofa Bnselz canım daha suni vermediler nst bağlıyım aç susuz az önce tansiyonum düştü çorba falan getirecekler sonra vericekler galibs bilmiyorum
Bnselz Nofa ozman tammdr suni verdiklerinde baslar canım tedirgin olma. Allah kurtarsın bebeğin ve seni