Ben de kızıma 3 yaşında tuvalet eğitimi verdim ama önemli olan çocuğun hazır olmusluğu..Mesela altına yaptığında rahatsız oluyor mu?Eliyle çekiştirme yapıyor mu bezini ya da altına yapınca çiş ve diyor mu bunlardan bir kaçını yapıyorsa çocuk hazır.En önemlisi anne hazır mı 😁 çünkü neyle karşılaşacağını tahmin etmek zor oluyor ben çekinmiştim ama 3 gün sürdü sadece ve maşallah kızım 6 yaşında bi iki kez çok nadir altına kaçırma yaşadık önemli olan şu bezi bir kere çıkarttıysan bir daha takmayacaksın.Gece gündüz o rahatlığı görecek sonra 5 dk da bir çiş var mu diye sormalısın yok dese de inanma bilmez çünkü bizim gibi bi anda yapmıyorlar azar azar bırakıyorlar 😁😁 sürekli yapıyorlar bu yüzden yazın vermek eğitimi en akıllısı şort giyer sürekli gidip gelme derken üşütmez 😁wc ye giderken kukulinin çişimiz tuvalette şarkısı en önemli olaydır bağlayıcıdır 😁her bir altına yapmama da ödüle tabi tutulup alkışlanmalı 😁Ben ramazan ayında başlamıştım zaten uyumuyordum kaldırıp çiş yapalım diyordum öyle öyle 3. Günü ve sonralarını kazasız geçirdik sadece 3 gün sürdü 😁