Oncelikte siz cok sakin,asla sinirlenmemelisiniz,ilk etapta gece bezinin kuru olmasina dikkat ettim bezi kuru kalkinca lazimlik aldik kendi secti birde hep anlattim artik bezimizi atalim sen cok rahat edersin artik onlari tuvalete gonderelim vesaire diye lazimligi salona koydum beziyle gidip ustune oturuyordu cis yapar gibi hareketler yapiyordu ona oturarak oynuyordu vesaire kukulinin sarkilarini actik devamli hep soyledik birlikte..Lazimligi tuvalete goturduk bezini cikardim ve beraber cope attik o oldu bir daha kesinlikle bezini takmadim ne gece ne gunduz herkes geceleri tak daha kolay dedi ama ben kafasi karisir dusuncesi ile kesinlikle takmadim,her on dakika da bir tuvalete gittik cis yaptikca tebrik ettim babasina soyledim oda takdir etti geceleri alarm kurdum kalktim iki kez cise goturdum ama geceleri cise goturmeyi bir hafta uyguladim daha fazla uygulamadim..Tabiki kacirdigi oldu disarda soylemedigi oldu yadirgadigi oldu kizmamaya calistim 15 gunun sonunda artik evde olayi cozduk ama disarda cozmemiz biraz daha zaman aldi acikcasi disardada o cisim geldi desin veya demesin yine alip goturdum..Arkadasi geldigi zaman,bir yere gittigimiz zaman unuttugunu dusunup tekrar cagirip cise goturuyorum hala cunku cocuklar oyun oynayip cisini yapmayi unutuyor..Zaman ve sabir gerekiyor birde sizin kararli olmaniz kafasi karisirsa bir takip bir cikartirsaniz cocuk daha cok zorlayacak ve zorlanacaktir ..