EdaaaaN Aysenturnaaa bnada 2 ay korun dedi 3.adetimde bnde dnemek istiyorm fkat adetm duzenszlesti gun asiri mi yoksa ymurtlama testleri mi kullandinz
Booncukk EdaaaaN bende şu an yumurtalama testleri kullanıyorum umut ediyorum ki yormadan tutar hemen..
HYM Booncukk ilk hamileliğim sıkıntısoz ve güzeldi maşallah Rabbim tekrarını nasip etsin inş ikinci 5. Haftada düşük oldu tam temizlenmiyince kürtaja alındım 1 adetten sonra hamile kaldım tekrar üçüncğde 9. Haftada bebeğimin kalbi durunca kürtaj oldum iki adet dönemi bekledim bu ay denedik 3 nisanı bekliyorum inş bu kez sağlıklı hayırlı bir hamilelik geçiririm dua edelim birbirimize inş
Bsraao Booncukk korunma gerek yok dedi 1 adet görüp hamile kaldım malesef bebeğimin kalbi tekrar durmuştu ama doktorun ne derse ona göre hareket et canim
Booncukk Bsraao bende 3 kayıp verdim en son bende de pıhtılaşma çıktı şimdi beni ne bekliyor bilmiyorum.. son kürtajimdan alınan dokuda da kromozomsal anormalik tespit edildi.. ama doktor nadir tekrarlar bu durum dedi..
Bsraao Booncukk canım acaba bide kromozom analizi mi yaptirsan ya benim de 4 kaybim var seni çok iyi anlıyorum bı yandan denemek istiyorum bı yandan çok korkuyorum
Booncukk Bsraao yaptırdım temiz çıktı bende çok yoruldum ve artık kendi cevremdeki hamile haberleri de kaldıramiyorum aşırı yıkılıyorum
Bsraao Booncukk bende aynı kiskanmiyorum bu kıskançlık değil ama insan çok üzülüyor Allah yar ve yardımcımiz olsun kuzum