Defnenaz Booncukk 2. Tüp bebek denemem oldu. Şuan onun düşüğünü yaşıyorum malesef. Çok kötü bir haldeyim
_haziran Booncukk bana hemen hamile kalabilirsin dedi ben 1 adet geçirmek istedim sonra hemen oldu şükür şuan hamileyim ama insan yine bişe olur mu diye korkuyo
_haziran Booncukk hayır tedbir amaçlı 3 hafta kadar progesteron kullandım sonra bıraktırdı risk görmedi şuan kan sulandırıcı ve folik asit kullanıyorum
bireylulmeselesii pppnar456 bence bi deneyin. Düzenli yaparsanız 3 4 ayda oluyor sağlıkla ilgili bir sorun yoksa
Kdryns22 Booncukk küretaj olmadım kendiliğinden düştü ama doktorum adet gördükten sonra tekrar gebelik olabileceğini söyledi kuretajda olsa ilk adetten sonra tekrar hamile kaldım ve şuan 30haftalik hamileyim bi sikinti olmadı çok şükür 🙏
SumeyyeBaltaci Eminemalinnn Bende aralık ayında kürtaj oldum 1 adet gördükten sonra korunmayı bıraktık bizde 2 aydır deniyoruz fakat olmadı hayırlısı diyorum bende 🤷♀️
Eminemalinnn SumeyyeBaltaci ben hiç korunmadım olmuyor hatta ovulasyon testi bile aldım. Umarım tekrar gebe kalırız 🙏