Haticedemir1 Pelin093 Ay gerçekten bu iyi oldu canım sağol. BİBERON olarak hangi markayı öneriyorsun peki canim
Pelin093 Haticedemir1 🥰ben hic biberon kullnmadim kizim tutmadi. Avent alcaktm sonra esimin eczaci arkadasi dr browns hediye göndermis cok güzel gaz yapmayanmis onuda cok öneriyolar.
sweetmom Haticedemir1 ben size instagramdan @otduluicerikcianne sayfasınıda öneririm. Mühendisin oğlu şuan çok ünlü ve revaçta olduğu için reklam vs alıyor ben eskisi kadar güvenemiyorum ama bu kullanıcı adını yazdığım hanımefendi bana daha güven veriyor ☺️
Tospikkkkk Haticedemir1 ben sleepy kulland>m ama bir ay sonra degistirdim sürekli pişik yapmaya başladı şuan molfix kullanıyorum memnunum
Minik_kalbim_fo Haticedemir1 ben biberon olarak civilden baby softun biberonunu aldim wee marka varmis o akitiyormus tavsiye edilmedi canim pek
Pelin093 Haticedemir1 aynen aynen 😅uclarida cok önemli belki aldigini tutmaz ama baska markanin farkli ucunu tutar 😅🤷♀️ Ben hep emzirdigim icin gerek duymadm ama aventte almis olsam tutmazmis sanirm cünkü emzigi aventti onuda tutmamisti 😅
Haticedemir1 Pelin093 Sarkıcı Gülsenin bir şarkısı vardı Ya Tutarsa diye onu söyler dolanırım artık 😂😂 Hayırlısı artık biz analık görevimizi yapıp alalım da keyfi bilir bebişin
Funda65 Pelin093 Haticedemir1 şuan indirimde ben 4 numara 100 li paket aldim ikincisi 💯/25 indirim yani ilk paket 80 ikinci paket 50 ye geldi
ecce_mommy Yenidogan bebekte pamugu nasil kullaniyorsunuz 🤭 k. Bakmayin cok acemiyim gul suyu mu zeytinyagi mi neyle kullaniyorsunuz
Haticedemir1 ecce_mommy Sanırım suyu kaynatıp bir kaba döküyorsun ılıtıp pamuğu suya bandırıp siliyorsun diye biliyorum. Emin ol bende acemi anneyim ilk deneyimim olucak😊
Minik_kalbim_fo ecce_mommy suyla islatilip kullaniliyor bende yeni anneyim arastirdim islak mendilde aldim ama ilk tercihim pamuk oldu daha iyi bebiş icin
Ozgeeeayaz ecce_mommy kutusunu kapaklı satında alabilrsin yada kaynamış suyle bir kabın içine toplu ıslatabilirsin canım kolaylık olur sana da
Dilara8228 Haticedemir1 iki bebegimede molfix kullandım cokta memnun kaldım şimdi 3. Bebbegimi bekliyorum onada molfix kullancam 🌸