Haticedemir1 Kızlar yenidoğan bir bebeğin cildi çok hassas olduğu için hangi bezi kullanmalıyız? Bu konuda araştırma yapan yada tecrübesi olanlar yazabilirler mi ? Fikirlerinize ihtiyacım var.
meraklianne1 Haticedemir1 sleepy hoşgeldin paketi alacağım ama e bebek bezi kullanmayı düşünüyorum ben 🌸🌸
Bsmlh Haticedemir1 ilkinde resksıyon göstermeyen tel bez prima kullandım bunda molfix beyazı aldım ama bebek tenıne uyarmı deneyecegım bazı benekler hassas oluyor
Yaagmurr Haticedemir1 prima aldım ilk yarım saatte bir değiştirmezsem komple kıyafet değiştirmek zorumda kaldım sızdırıyordu molfix tam bir facia pişik yaptı ilk kullanımda sleepy kullanıyorum şuan çok memnun kaldım bir sıkımtı yaşamadık
Dilekcnkn Haticedemir1 yani ben iki oğlumada hemen hemen 2 yaşına kadar prima kullandım allah nasip ederse yine onu kullanıcam büyüdükçe zaten alıştırma vs aşamasında bimden aldım hep prima kuruluk konusunda benim için 1 numara koku vs yapmıyor tabi artık fiyatlar uçmuş ama napalım 🤷♀️
Haticedemir1 meraklianne1 Bende biraz büyüyünce migros bezini kullanmayı düşünüyorum ama ilk aylarda hassas olacağından prima serisi kullanayım diyorum
aselinannesi0610 meraklianne1 bende almak isterdim sleepy e bebek ten ama uygulamada alttaki yorumlar hiç iyi değil diyor bende kararsız kaldım
Shnern Bsmlh sleepy kullandım oğlumda hala birakmadik 3yasinda hala sleepy ıslak mendil de sleepy kullanıyorum
Fatmalina Bsmlh ilk gebeliğim ben slepy aldım 59 gün sonra görücez inşallah memnun olup olmadığımı 🤩🤰
Pelin093 Pampers kullanmistim ilk 6 ay sonra sleepy naturele gecmistm cokta memnun kalmistm sanirim simdi direk sleepyle basarim. Islak mendilide cok güzel
Haticedemir1 Pelin093 Slepy naturel de bambudan yapılıyormuş herhalde primadan snra onuda düşünmüyor değilim
meraklianne1 Haticedemir1 arkadaşımda prima kullanıyordu külfeti çok diye bim e geçti ondan da çok memnun 10 aylık bebeği biberon olarakta bim e gelen wee ikiliden aldım açıkcası ben🙄
Zeybegum123 Haticedemir1 bana söylenilen ilk başta prime kullanırsan ilerde düşük kalite beze geçmen zor olur düşük kaliteden başka değiştir dediler
Haticedemir1 Yaagmurr Premium serisini falan duydum ben ama arasında ki özellikler hiç nedir cidden anlamıyorum 😂
Kubra5734 Haticedemir1 ben ilk gebeligimde prima kullandim yeni dogdugunda su an iki ci gebeligim 1 paket yeni dogan bezim var 2o kusur adet ama 2 numara olarak e bebegin baby me bezinden siparis verdim ilk kizimda 6 numaraya kadar onu kullandm cok kaliteli ve yumusak
Haticedemir1 Kubra5734 Evet canım e bebek bezini bir arkadaş daha önermiş duymamıştım onu fiyat açısından nasıl
mothers_baby2021 zezeyyy ilk doğduğunda yenidoğan mu aldınız ? Kimileri çok küçük geliyor diyorlar 2 numara alın diyorlar .Kararsız kalmış durumdayım bez arayışındayım 😊
Aycanmbenim Haticedemir1 pampers tamamen pamuktan yapılmış naturel seri . Biraz daha pahalı diğerlerine göre.
Funda65 Pelin093 Haticedemir1 şuan indirimde ben 4 numara 100 li paket aldim ikincisi 💯/25 indirim yani ilk paket 80 ikinci paket 50 ye geldi
Pelin093 MüHENDISINOGLU instagram hesabini takip edin bilmeyen varsa kizlar herseyin en dogali katkisizini alin maddi durumunuzda el veriyosa 🌸 bezler var yildizlar listedinde pisik kremleri dogal sampuanlar hepsi var inceleyin 🌼
Haticedemir1 Pelin093 Ay gerçekten bu iyi oldu canım sağol. BİBERON olarak hangi markayı öneriyorsun peki canim
Zeynepela1 Pelin093 bahsettiğiniz hesap kesinlikle anlaşmalı hesap bilginiz olsun ya da şöyle diyeyim anlaşma yaptığı markaları övüyor sadece ve çok da bir bilgisi yok güvenmeyin 😁
Cansugurses Haticedemir1 ilk kızımda molfıx kullanmıştım 3 numaraya geçtiğimde evy baby ye devam ettim ikisinden de memnun kaldım. Şimdi 2. Prensesimii de öyle büyütücem inşallah
Minik_kalbim_fo Haticedemir1 e bebegin baby&mee bezi taşma ve pisik yapmiomus öneriyle aldim bnde yeni dogum yapan arkadas kullanio cok memnun nasipse bizde kullanicaz insallah islaklik gostergesi felan var bn islak mendilde aldim ama önce pamuk kullanicam fiyat olarakta ekonomik bir bez 50 tanesi 24 liraydı ama önemli olan rahat etmesi ki çok övdüler dokusu tasirmamasi bnde güvenerek aldm
Beyzayuksel Minik_kalbim_fo Haticedemir1 kızımda sleepy kullandim ve ikinciye hamileyim bundada bimin bezini öneren çok onu alacam
Kayasbht Minik_kalbim_fo baby Me nin yorumları çok iyi bir tek e bebekte mi satılıyor o bez bilginiz var mı ? kargo gelme felan derken sıkıntı olabilir diye onu kullanmaktan vazgeçtim