Yaagmurr bukabu canım bebeğim 1 aylık biraz kilolu olduğu için 3 e geçtim direkt primada 1 kullandım sleepy 3 aldım
Beyzayuksel Minik_kalbim_fo Haticedemir1 kızımda sleepy kullandim ve ikinciye hamileyim bundada bimin bezini öneren çok onu alacam
Gizem93- Haticedemir1 Canım ben daha almadım 3 ay var doğuma ama etrafımdaki herkes sleepyi övüyor tek pişik yapmayan bezmiş. Ben de sleepy kullanmayı düşünüyorum
Minik_kalbim_fo ecce_mommy suyla islatilip kullaniliyor bende yeni anneyim arastirdim islak mendilde aldim ama ilk tercihim pamuk oldu daha iyi bebiş icin
HavvaMerve Haticedemir1 Kızım da prima premium care bir yaşına kadar hassas cilde sahipti 😇 Şimdi de aynı bezi alacağım ikinci kızıma inşallah
HavvaMerve Haticedemir1 Kızım da kolik sorunum vardı ne denediysem olmamıştı ta ki dr.browns biberonla tanışana kadar o zaman aşırı pahalı değildi ikili takımı 200tlye almıştım şimdi aşırı pahalanmış ama değecek bir ürün onu alacağım bu kızıma da inşallah ☺️
Gizem93- Haticedemir1 Ben şimdi sleepy bez aldım indirimde şu an canım 210 adet 100 TL. Yalnız alacaksan 2 numara al yorumlarda hep sleepy bedeni küçük diye yazıyor bir arkadaşım da 2 numarasını kullanmış hep aklında olsun. Trendyoldan aldım ben
Kayasbht Minik_kalbim_fo baby Me nin yorumları çok iyi bir tek e bebekte mi satılıyor o bez bilginiz var mı ? kargo gelme felan derken sıkıntı olabilir diye onu kullanmaktan vazgeçtim
Haticedemir1 Kayasbht E bebek kargolarinda sıkıntı olmuyor ama sizin oturduğunuz ilçeye yada mahalleye göre de değişebilir. Evet e bebekte var
Minik_kalbim_fo Kayasbht evet canim e bebek bezi oldgu icin bitek ordan alınıyor bn sitesinden sipris verdim
Kayasbht Haticedemir1 geç geliyordu tabi Şubat yoğunluğundan dolayı olabilir herşeyimi oradan almıştım
yildizfero01 Haticedemir1 ilk prima kullandım 1 yaşına geldikten sonra bizim burada colruyt diye bir mağaza var onun kendi markasını aldım
Nurcanakkaya Yaagmurr Esmagenc ilk başta 1 numara yenidoğan ile mi başladınız küçük olduğu söyleniyor deneyiminiz nedr
aselinannesi0610 meraklianne1 bende almak isterdim sleepy e bebek ten ama uygulamada alttaki yorumlar hiç iyi değil diyor bende kararsız kaldım
meraklianne1 aselinannesi0610 yorum okudum desem yalan olur ablam yeğenime kullanıyor ben bana kalsa bim kullancaktım çünkü etrafımda kullanan çok ve gayet memnunlar ablamda bim den daha ucuz daha iyi dediği için e bebek bezi kullancam 😬😬