Juniorbaby1 Nur000 nasıl canim memnun kaldin mi bende orda yaptiricam galiba350 dediler domtorumda orankiini verdi ama bornova medigunde 300 mus orayı da dusnuyrm kararsız kaldim
sinemduran_22 Nur000 Neredeydi tam olarak fiyatlar nasıldı memnun kaldınız mı acaba?? Ilgi alaka nasıldı
Nurayademir Juniorbaby1 istanbul bahçeşehir doç.dr meryem gencere gideceğiz İNŞALLAH fiyatı 700₺. 650 ye anlastık 😌
Juniorbaby1 Oglumveben34 sizinkide baya uygun burda çok pahalı az önce can hastanesini aradım bin tl dedi izmir alsancakta alsancak mr diye yer var orası 350 birde bornova da medigün hastanesi 300 ikisinden birine gidicem
Oglumveben34 Juniorbaby1 yapan kişi perinatolog burada duydum adını gerçekten de en uygun yapanda kendisi
Nur000 Juniorbaby1 evet gayet memnun kaldim yarim saate yakin bebegimi inceledi bilgi verdi. Cd ve rapor verdi bebegimin renkli resimlerini çekti. Esleride iceri aliyorlar en cokta bu yüzden gittim 😊
leyla_ok Juniorbaby1 Doktorum 22 haftalığa denk getir dedi.Bende ona göre randevu aldım 2 gün önce.İnş 7 nisan da gideceğim.415 TL 30 40 dk sürüyor CD resim de veriliyor.
Juniorbaby1 Nur000 doktorun bana verdiğinde uzman doktor gülşen yazıldı bide dr mehmet ti galiba 2 tane var sanırım sizde 350 yaptınız demi