Oglumveben34 Juniorbaby1 yapan kişi perinatolog burada duydum adını gerçekten de en uygun yapanda kendisi
Pelinim Juniorbaby1 33 hafta 2 günlüğüm dr detaylı ultrason hiç yapmadi benmi talep ediyorum bunu acaba nasıl oluyor?
sinemduran_22 Nur000 Neredeydi tam olarak fiyatlar nasıldı memnun kaldınız mı acaba?? Ilgi alaka nasıldı
Nur000 sinemduran_22 gazi hastanesine cok yakın bi yerde. Ilgi alaka cok guzeldi memnun kaldim. Yarim saat bebegimi inceledi guzel resimlerini yakaladi 😊
Esekoldurengunes haftamda yaptırdım. Bizim bebekte sorun görüldüğü için emin olmak adına iki kez detaylı ultrason yaptırdık. İkisini de özel klinikte yaptırdık, biri 320 lira diğeri 500 lira idi.
Nurayademir Juniorbaby1 22 haftalığız yarın yaptırıcaz nasip olursa 22+5 olucaz istanbul bahçeşehir doç.dr meryem gencere gidicez fiyatı 700₺. 650 ₺ ye anlaştık ❤️
Aybeniz Hanifemaza siz 3 lü taramadan bahsedyosnz sanrm o haftada ayrıntılı yapılmıyor diye biliyorm👍
Hanifemaza Aybeniz yok hayır üçlü tarama yaptırmadım ben araştıra bilirsiniz detaylı ultrosañ 18 haftada yapilmaya başlıyor