Ozge890 Sermec27 evet benimde suyum fazla bazi şeyleri yasakladı ama ben bugün kendimi tutmayip yedim basim ağrımaya başladı umarım ondan,değildir bebege zarar olmaz
Sermec27 Ozge890 canım dikkat et diyete uymaya çalış baş agrısı onunla mı alakalı bilmiyorum ama diyete uyarsan hem suyun düzelir hem de sekerin yükselmez
Suzii-90 Ozge890 yüksek seker baş ağrısı yapar canim bebegin suyu fazlaysa meyveden fazla karbonhidrattan sekerden uzak dur benimde fazlaydı 24 de o zamandan beri diyet yapıyorum şuan 34 deyim dün kontrole gittim suyu iyi dedi doktorum 🥰
Suzii-90 Alinamoms aynen canim 140 gecmim de hem doyayim vücut yag yakmaya başladı benim zayıfladım yüzümden baya belli
Alinamoms Suzii-90 ben bile 1 haftada 1 kilo vermişim canım destekli beslenmediğimiz için artık vücut kastan ve yağdan yakmaya başlamış durumda kendimi yorgun ve güçsüz hissediyorum o yüzden de
Eceee7 Sermec27 tahmini 1600 u geciyrsundur canim diyetisyen listesi demi gebelikte alman gerekene 400 ekliyor diyetisyen
Eceee7 Sermec27 zayıfsın sanirim sen zaten normalde alman gereken kalori 1200 falandır 1600 normal canim
Sermec27 Suzii-90 benim tansiyon yemek yerken de düşüktü şimdi daha da düşük zaten halsiz bitkin biriydim diyet daha da zorladı beni artık dogurmak istiyorum valla
Suzii-90 Sermec27 evet işte o yüzden az tutmuyorum porsiyonlarimi bakiyorum 140 gecmez diyorum yiyorum bebis de büyüdü ben daha fazla zorlanıyorum senin bebisde büyüsün biraz daha o zaman anlicaksin ne demek istediğimi
Eceee7 Patlican yogurt 30 gr kadar et 1 dilim cavdar ekmegi yedim aksam . aclik 95 tokluk 85 cikti 😒 Suzii-90 Sermec27 @Deletedmom737382
Suzii-90 Dilara1903 dene bakalım canim ben pek cesaret edemiyorum tatlilara sadece arada bitter çikolata yiyorum bu arada kolay gelsin zor olmuyo mu hamileyken
Dilara1903 Suzii-90 deneyip deneyip şekeri ölçücem bakalım yükseltirse başlamadan bitecek😂 ayy zor olmaz mı ölüyorum yorgunluktan beslenme düzenim altüst oldu
Sermec27 Suzii-90 şimdi bile zorlanıyorum cok zor Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲 geçsin artık şu günler hayırlısıyla
Suzii-90 Sermec27 gecer insallah canim vaktinde zamanında doğuralimda ne kadar zorlansam da bebeğimle çıkmak istiyorum hastaneden bu haftada doğarsa kuveze girer dedi dr insallah 38 i görürüz hayırlısıyla
Sermec27 Eceee7 iyi cıkmış canım hala anlamıyorum ben gün içinde yemek yiyoruz su içiyoruz hadi en fazla 3 saat ac kalsan yine tam aclık sayılmıyor ki neden gün içinde aclık ölçtürüyo doktor acaba tam aclık sayılmıyor o cünkü
Eceee7 Sermec27 yaa ne kadar zayıfsın ne güzel ben 68 le kaldim 80 i buldum valla boyun da uzunsa senin gebeliğin belli bile olmaz😊 bende doğumdan sonra veririm inşallah
Sermec27 Eceee7 yani ben mesela 1 hafta hem 1 saat tokluk hem 2 saat tokluk ölçüyordm 1. İle ikinci arası cok olmuyordu bnce cok sacma gpb içinde aclık mı ölçülür
Sermec27 Eceee7 karnım var sadece normalde kılo alırdım da işte seker cıktı o 5 bucuk kıloyu da 21 haftaya kadar aldım diyet yapmaya başlayana kadar yani 🥰
Eceee7 Sermec27 bende 24 e kadar 9 10 kilo almistim diyetten beri 3 kilo daha almışım canim gobegim kocaman oldu hersey ayni gibi duruyor bacaklarım falan ama dogumda ne kadarı gider bilmiyorum saglikli olalım da inşallah başka birsey istemem
tugbakadir Kızlar bir şey sıracağım bitter çikolata zararlı mı gebelik şekeri olan hamileler yiyebilir mi? Çok canım çektiği için günde bir dilim sade Türk kahvesi ile birlikte tüketiyorum ? Gikri olan var mı
Eceee7 Suzii-90 canim bilemedim ya yemekten sonra yürüdüm ondan mi bilemedim ne zaman yürüsem cok dusuyor
Eceee7 Sermec27 her doktor farklı birseynuguluyor iste canim salı günü muhtemelen kandan tokluğa bakarlar en son 27+1 de 134 çıkmıştı tokluk